perjantai 1. maaliskuuta 2019

haastetta pukkaa

Mä aina innostun kaikista kummallisista haasteista.

Tänään haastoin itseni lihattomalle maaliskuulle.Joskus aikoinaan pyöri netissä  #lihatonlokakuu- haaste, silloin tartuin siihen, ja sille tielle jäinkin tosi pitkäkäksi aikaa. Homma olis varmaan jatkunut pidempääkin mutta lähdimme silloin Kuubaan mun synttäreitä viettämään ja niinpä oli pakko opetella syömään taas lihaa. Kuulin nimittäin ettei siellä ole tarjolla mitään tuoretta, eli jos siellä ois koettanut pelkillä kasviksilla pärjätä ni aika äkkiä ois tullu nälkä. No, mulle tuli siellä nälkä joka tapauksessa. Lihat lillu rasvoissa enkä saanut niitä syötyä, ja niinpä elin sen Kuubareissun pelkillä papajoilla.

Nälästä huolimatta upea kokemus !

Mutta, nyt siis taas lihattomalla ainakin tään maaliskuun. Mulla ei ole koskaan ollut minkäänlaista kilpailuviettiä, mutta haasteista tykkään. On kiva haastaa itseänsä mitä kummallisempiin juttuihin. Osallistuin vuoden alussa myös  Nuku vähintään yksi yö ulkona joka kuukausi 2019 haasteeseen ja olenkin jo viettänyt muutaman yön pihalla teltassa.

Tänään alkoi maaliskuu ja olis taas tähtitaivasta tiedossa. Tämä haaste on kiva, sillä ketäpä sitä muuten pihalla pakkasessa nukkuis......!

Mahtava kokemus ja vielä olis ainakin kymmenen upeeta yötä tiedossa.

Jos innostuit, hah ! Niin facessa on ryhmä #nukuvähintäänyksiyöulkonajokakuukausi2019 -haaste,  ja tuolla se löytyy. Jäseniä jo 775. Huippua 1

Sitte taas teltasta ruokaan ;D

Siitä viime lihattomasta on jo jokunen vuosi aikaa ja sinä aikana on markkinoille ilmestynyt vaikka minkämoisia lihankorvikkeita. Silloin aikanaan jouduin tekemään kaksi erillistä ruokaa lähes joka päivä, koska  mies ei aluksi suostunut edes maistamaan mun pöperöitä. Pikkasen se helpotti loppua kohden, sillä harjoitus teki mestarin ja opin valmistamaan aika herkullisiakin kasvisruokia.

Tänään tein kesäkurpitsaveneitä ihan normi ohjeella ja korvasin vaan lihan härkiksellä. Täydestä meni ku väärä raha, eikä mies ei huomannut mitään eroa entiseen.

Ehkä tää tästä lähtee rullaamaan, eikä ihan joka päivä tarvii kahta ruokaa kokata

Se alkaa  perjantai olla ehtoopuolella. 


Sohvaa ja saunaa suunitelmissa 

Huomenna testataan yhden mun suosikkiravintolan kasvismenyy

Kivaa perjantai-iltaa just sulle 

Maarit

1 kommentti:

  1. Ihailen sun heittäytymistä haasteisiin mukaan! Ihanaa viikonloppua Maarit <3

    VastaaPoista

Kommentti näytetään hetken kuluttua