maanantai 18. huhtikuuta 2016

Maalattu olkkarin lattia
Maalari <3

 Kaikkien huonekalujen jalkoihin uudet huovat

 Heippa taas pitkästä aikaa. Viikkoko siinä hiljaiselossa hurahti vai peräti kaksikin. Täällä on messuiltu, maalailtu lattioita, rappusia ja muutenkin vähän kohenneltu paikkoja ( tai siis mies on maalaillut ja kohennellut ...:) Nyt vasta tajuaa miten hirvee alakerran lattia oli. Vanha maali oli jotenkin kuoleentunut ja muuttunut tahmeaksi. Tosi epäsiisti ja vaikka millä aineilla koitti pestä niin lopputulos oli aina huono. Sitä ei saanut puhtaaksi enää millään. Lattia olis pitänyt maalata jo aikoja sitten mutta vastustin sitä tosi pitkään, jotenkin tuntu että jos sen maalais niin samalla lähtis koko talosta " elämisen " jäljet. No, nyt pitää myöntää että, niin kovasti kun sen maalausta vastustinkin,  niin tämä on tuhat kertaa parempi ja siistimpi kuin se lattia jossa niitä elämisen jälkiä näkyi, ja ennen kaikkea tämä uusi on helppo pitää siistinä ja puhtaana.
Ja kyllähän tähänkin sitte taas ajan myötä tulee niitä elämisen jälkiä. Kiitos Onnin.

Myös ruokapöydän alla ollut maalattu matto sai lähteä. Hurjasti se toi kuitenkin väriä tohon tilaan vaikka ei siinä itessään montaa väriä ollut. Nyt tila näyttää entistä suuremmalta. No pitää kattoa jos silmä tottuu tähän avaruuteen ja jos ei, niin pitää sitte kesällä miettiä uuden " maton " maalaamista

*** 

Täällä on riehunut vatsatauti parisen viikkoa. Se on nyt käynyt läpi kaikki pikkuiset ja vähän isommatkin, jotkut jopa kahteenkin kertaan. Onneksi me ollaan säästytty siltä vaikka olen hoivaillut sairastuneita. Nyt pitää varmaan kiittää tuota murua, niistä joka-aamuisista maitohappobakteeripillereistä joita se jättää pöydälle töihin lähteissään. Kiitti muru  <3


Siitä se uusi viikko taas lähtee rullaamaan ja vaikka keli on suhmurainen...niin se on kuitenkin ihana kevät. Ollaan Onnin kanssa kuntokuurilla ja nautittu täysillä näistä happirikkaista päivistä

Sittenpä se olis kauppareissu suunitteilla seuraavaksi
 Ihanaa maanantaita kaikille !

Maarit18 kommenttia:

 1. Hauskoja projektikuvia. :D Lattia näyttää ihanalta!

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanalta näyttää uudistettu lattia. Jotenkin aina uusi maalipinta antaa valoa koko asuntoon.
  Kivaa viikkoa Elsa-Maarit <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus aikoinaan edellisessä kodissa " pesin " paneelit aina valkoisella maalilla :D

   Poista
 3. Kauniit kiiltävät lattiat! Mitä maalia käytitte? Minä olen maalannut maalaiskotini lattioita Uula-puulattiamaalilla.

  VastaaPoista
 4. Ihana lattia!

  Meillä on sama urakka edessä... ruokahuoneen osalta tehdään uusintamaalausta, se on sen verran kärsinyt ja oksat paistaa läpi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi oksat on kyllä vaikeita. Oksalakkaa, sillä peittyy eikä enää ikinä puske esiin :D

   Poista
 5. Lattia(kin) on tosi komea. Mutta hui, mitä teillä uunissa paistellaan 😃

  VastaaPoista
 6. Wau todella kaunis tuli ja teidän kotihan on vaan niin ihanaa katseltavaa ja kaikki kuvat aina. <3 Hurja homma ollut teillä. Meidän pitäisi maalta 60 neliöisen kirjastohuoneen katto, mutta uuh miten sitä rumaa kattoa ollaan katsottu vuosia, eikä jaksettu. Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katon maalaaminen on työlästä ja ikävää puuhaa = Niskajumi :)

   Poista
 7. Valkoinen lattia on kaunis,mutta sopii vain mielestäni sellaiselle,joka tykkää siivoamisesta.siinä näkyy jokaikinen karva ja tahra.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lattia näyttää näköjään valkoiselta vaikka on todellisuudessa harmaa. Tässä värissä roskat eivät näy toisin kuin valkoiseksi maalatuissa rappusissa joissa tosiaan joka karvakin näkyy :)
   Harmaa on hyvä väri lattiaan

   Poista

Kommentti näytetään hetken kuluttua