sunnuntai 16. syyskuuta 2018

Huomenna alkaa arki

Sunnuntai !!


Sunnuntaiaamujen tunnelman kuuluu olla kaikin puolin hidas. Ei ylimääräistä melua. Ei edes musiikkia. Ainoastaan oma rauha ja kahvin tuoksu.

Sunnuntaiaamuista erityisen tekee, että ollaan molemmat kotona saman pöydän ääressä aamukahvilla. Kumpikaan ei kuitenkaan puhu sanaakaan vaan molemmat... tähän pitäis varmaan hienosti kirjoittaa, että molemmat lukevat aamun lehtiä rauhassa....hah, sillä molemmat läräävät kännyköitään hiirenhiljaa ja siinä samalla latailee akkujaan.

Mun unelma sunnuntaiaamuihin kuuluisi pitkä lenkki koiran ja miehen kanssa. Todellisuus vastaa valitettavasti  nykyään aika harvoin unelmaani, sillä Onni ei jaksa enää pitkiä lenkkejä ja miestä ei metsä niin innosta.

Tänään Onnilla kuitenkin oli hyvä aamu ja haahuiltiin metsässä oikeestaan tosi kauan. Siellä ajantaju häviää ja kuin huomaamatta on mennyt tunti jos toinenkin.

Mieletön ilma heti aamusta ja koko loppu päivä onkin kulunut pihahommissa. Mies tehnyt sokkelihommia, minä kokkaillut grillissä ja nyppinyt kukkapenkkejä :)

 Se alkaa olla viimeisiä hetkiä nauttia lämpimistä päivistä ulkona, vaikka mistä sitä tietää, jos vaikka nämä upeat kelit jatkuisivat vaikka jouluun saakka. Niin kummallinen oli mennyt kesä, ettei sitä enää tiedä mitä tuleman pitää, ja hyvä niin. Lämmin syksy sopii mulle !



Taljat ja villasukat, niin johan tarkenee














.....Ja tosiaan huomenna alkaa arki.


Viikko ensimmäiseen messutapahtumaan ja ihan älyttömästi hommia sitä ennen hoidettavana.

No, onneksi se on vasta huomenna sillä ulkona paistaa edelleen aurinko. Taidan keittää kahvit ja painua takaisin pihalle.




Ihanan aurinkoista sunnuntaita kaikille!!

6 kommenttia:

  1. Tänään oli kyllä todella kaunis sää. En laittaisi yhtään pahitteeksi, vaikka säät olisivatkin pitkään vielä lämpöisiä.
    Ihanaa uutta viikkoa sinulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin upea ja lämmin <3 Samoin musta sais jatkua tämmöisenä vaikka miten pitkään, ja sitte marraskuun lopussa kunnolla lunta :D

      Poista
  2. Kyllä grillimakkara tähän aikaan vuodesta kauniissa aurinkoisessa kelissä ulkona nautittuna vetää suun väkisinkin kirjaimellisesti makkaranlevyiseen hymyyn :D

    Ihanat kuvat ja tunnelmat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, totisesti vetää :) Tänään onkin sitten ollut toisenlaiset meiningit. Eipä tee mieli pihalle kuin pakolliset pissalenkit :D

      Poista
  3. Kivat syyskuvat ja ihana Onni. Onko hän jo minkä ikäinen? Sinä ainakin olet intoa täynnä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Kiitos ! Onni on 9. v. Vähän alkaa jo näkyä hidastumisen merkkejä menossa. Metsässä jaksaa vielä juosta, mutta kotimatkalla alkaa ikä painaa ja siitä syystä me usein mennäänkin autolla tuonne metsään, jossa Onni iloisena juoksentelee sen minkä jaksaa ja pääsee sitten autolla kotio, ha !

      Poista

Kommentti näytetään hetken kuluttua