sunnuntai 29. huhtikuuta 2018

Meille kuuluu niin hyvää...

Eilinen täyttyi juhlahumusta, kun viettiin poikien synttäreitä taas koko suvun voimin Taijan kauniissa kodissa. Mahtavaa että koko perhe pääsi paikalle juhlistamaan poikien tärkeää päivää ja juhlat onnistuivatkin kaikin puolin upeasti. Harvoin kun ollaan koko remmi koolla niin näillä synttäreillä on kiva vaihtaa kuulumisia keskenään.

Asia joka kuuluu ehdottomasti näihin "kuuluu niin hyvää " on se että meidän poppoo on taas kasvanut yhdellä uudella jäsenellä. Sisko on saanut maailman suloisimman tytöntyllerön, joka nyt kävi ensi kertaa esittäytymässä koko porukalle  <3

Niinpä..

Ihana huhtikuu, joka pitää sisällään monia iloisia tapahtumia

Pitkästä aikaa tuntuu että kaikki ihana vaan tapahtuu <3

Yksi niistä on asia jota tässä on kauhunsekaisin tuntein odotettu viimeiset 10.v Ja väistämättä tiedetty sen olevan edessä päin. Nyt sekin kauheus on onnellisesti ohi ja yksi pikku muruista on uuden terveen maksan omistaja. Kuukausi elinsiirrosta ja tyttö on elämänsä kunnossa. Väri on palannut poskille ja energiaa kuin pienessä kylässä.
Se, että kaikki olivat terveitä, ja se, että käsidesipullo kiersi rinkiä :D mahdollisti siis pepin osallistumisen juhliin.

Makeat tarjottavat oli ulkoistettu siskolle. Maiju loihti herkkuja pöydän täyteen ja täytyy sanoa, että oli kyllä hyviä, nams !

Ajatukset poukkoilee jo huomisessa, sillä huomennahan on vapunaatto jota on perinteisesti vietetty täällä meillä ystävien kera. Paljon on hommia pihalla ja toki myös sisällä ennenkuin voi emäntäkin juhlia miettimättä pölypalloja nurkissa, hah !

Joten eipä kait sitä muuta......näihin tunnelmiin ja kuviin....

Oikein ihanaa ja toivottavasti aurinkista vappua kaikille ! Pus <3
Vastapaistetut munkit on vapun suussasulavin herkku,
ja se rasvan tuoksu mikä niistä jää leijumaan moneksi tunniksi, 
tuo mieleen lapsuuden vaput ja äidin palleromunkit. 
Ai Ai miten ne oli herkkua lapselle joka ei suostunut syömään kuin lauantaimakkaraa ;D !


Kivaa iltaa !

Maarit

5 kommenttia:

 1. Oi miten ihania kuvia ja iloisia ihmisiä. Hienoa, että tuo maksan siirto onnistui ja kaikki sujuu nyt kivasti. Ihanaa vappua koko teidän porukalle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu, enää ei tarvii kantaa puhelinta suihkuun ja joka paikkaan. Eikä enää tarvitse hätkähtää jokaista puhelinsoittoa. 😅 toivotaan tosiaan että kaikki sujuu hyvin jatkossakin, mutta nyt näyttää hyvältä 👍🏻
   Ihanaa vappua sinne teille myös

   Poista
 2. Ihana postaus! Kiva kuulla, että teille kaikille kuuluu hyvää ♥ Iloista vappua teille ja terkkuja Taijalle ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Nyt tosiaan tuntuu niin hyvälle <3 Terkut välitetty <3 Ihanaa vappua myös sinne tein poppoolle <3

   Poista
 3. Löytyipäs kiva blogi täältä!
  Ihania kuvia ja kerrontaa.

  VastaaPoista

Kommentti näytetään hetken kuluttua