tiistai 7. elokuuta 2018

Kesä meni jo....


Hah ! no ei suinkaan mennyt vaan ihana elokuu vielä edessä. Mahtavaa !

En ole suonut ajatustakaan tälle blogille koko kesänä. Viimeinen päivitys taitaa olla huhtikuulta. On ollut niin kiire nauttia kesästä, että kameraa en ole kaivanut esille ennen eilistä. Verkkokalvoille ja puhelimeen sen sijaan on kyllä tallentunut monta mahtavaa muistoa tästä mielettömän upeesta kesästä
.
Alkukesästä miehen raksalla maalarin hommissa, ja niinkuin aina :D se, uuuups ! venyi ja venyi aina heinäkuun puolelle saakka. Siitä syystä jäänyt rästihommia näihin ns. omiin hommiin  joita nyt olen parhaani mukaan koettanut parsia kasaan tässä helteessä. Tiptap ! se on nimittäin joulukorttien aikaa.....!

Kaikesta kiireestä ja muusta häslingistä huolimatta päätin kuitenkin nauttia näistä helteistä, olin sitte hikisenä raksalla paksuissa haalareissa, tai kotona pienempää sutia heilutamassa, ja vaikka trooppisten öiden takia piti paeta telttaan nukkumaan, niin siltikin....Mikä mieletön heinäkuu ! Eikä vain heinäkuu, vaan mikä mieletön touko, ja kesäkuu myös. Oijoi ! Tän jälkeen ei varmaan mikään kesä enää tunnu miltään.

Mies ei tietenkään just tänä kesänä pitänyt lomaa lainkaan. Hommia riitti ja luonne vähän työhulluuden puolelle menevä, ni pitäähän sitä painaa oli sitten hellettä tai ei..

Tän kesän ehdoton huvi on ollut uiminen. Järvessä vesi kuin linnunmaitoa ja siellähän sitä on tullut lilluttua eräitäkin päiviä ja ihanan lämpimiä iltoja, kunnes tajuttin että paljua voi käyttää myös lämmittämättä. Säästy multa tän hoksauksen jälkeen aika monta tuntia joulukorttien maalaamiseen kun ei tarvinnut enää joka tunnin välein juosta järvessä.... Vesi tosin pikkasen viileempää kuin järvessä. Kokonaiset 18 astetta.  Toisaalta noin viilee vesi freesaa oloa kyllä aikas tehokkaasti:)!Me on syöty samaa ruokaa koko kesä, lähes joka päivä. Vaihtelua tullut ainoastaan siinä, että onko jääkaapissa ollut makkaraa vai kalaa. Herkkulounas sisältää, salaattia, kikherne-nuudeleita, kraavikalaa ja noita jompaakumpaa vuorotellen :) Niin hyvää ettei ainakaan vielä olla kyllästytty. Uusia perunoita syötiin juhannuksena muttei kertaakaan sen jälkeen. Vähänkös ollaan kaavoihin kangistuneita tai vaan hurahdettu tuon ruuan helppouteen.


Pihalla on vihreetä ja kukat kasvaneet ihan älyttömästi. Ensi kesänä alkaa kukkapenkeissä aikamoiset raivaukset, sillä nyt kaikki niiiiin sekaisin toistensa lomassa, että mikään ei näytä enää miltään. Me ei totisesti olla mitään puutarhureita, hah !
Kuivaa on ja sadettaja onkin käytössä lähes joka ilta. Onneksi on oma kaivo pihassa, ja onneksi siinä on vettä riittänyt kuivuudesta huolimatta. Jotakin hyvää tästä kuivuudesta kuitenkin on ollut, sillä nurmikkoa jouduttu ajamaan ehkä noin kaksi kertaa koko kesänä.


Onni raasulla niin kuuma noissa paksuissa villoissaan, että on viettänyt kaiken aikansa terassin alla olevassa kuopassa. Kuoppaa kaivettu tämän kesän aikana niin että enää pää näkyy :)HRRRRR !!!! 18"


Sellasia kesäkuulumisia.

Eipä kait tässä sitten muuta ku biksut päälle ja järveen :)


Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille <3

4 kommenttia:

 1. Kesää on tosiaan vietetty järvessä ja kaikki hommat on tekemättä... mut ei haittaa, niin pal ihana kesä on ollut :D
  - Oikein upeeta elokuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koskaan varmaan uinut yhtä paljon kuin tänä kesänä :) Kohta kasvaa kidukset ! Hommat ne on täälläkin tekemättä ja kaikki muukin aivan retuperällä, vaan ei tosiaan haittaa pätkän vertaa. Mihinkä sitä kiire valmiissa mailmassa ja uskoisin ettei tämänmoista superkesää nähdä ihan äkkiä uudestaan :D joten nautitaan siitä vielä tämä upea elokuukin !!

   Poista
 2. Oli kyllä ihana kesä, juuri sellainen, joita muistan lapsuudessa olleen. Tsemppiä niihin omiin hommiin nyt ja muista uida niin pitkään kun pystyt :)

  VastaaPoista
 3. Ihanalle näyttää puutarhassanne! Olette saaneet upeaa jälkeä aikaan.

  VastaaPoista

Kommentti näytetään hetken kuluttua