maanantai 16. huhtikuuta 2018

Ihana viikonloppu




Iltaa ja ihanaa maanantaita !

Jotenkin ihan älyttömän hyvä fiilis kun takana niin mielettömän keväinen viikonloppu. Akut on  ladattu ja D-vitamiini varastoja täytelty. 
Lauantaiaamuna piti alkaa raivata takapihaa risuista ja lumesta, mutta ilma olikin aivan liian kaunis siihen hommaan, joten aamupalan jälkeen hypättiinkin autoon ja suunnattiin Turkuun saaristolaismarkkinoille. Paikalla oli meidän lisäksi ihan muutama muukin, mutta sulavasti mahduttiin joukkoon kuitenkin. Auranjoen rannalla useat miehet istuivat ilman paitaa, niin lämmintä siinä auringon paisteessa, että piti kyllä iteltäkin ottaa takki pois. 

Sääkarttoja tutkaillessa oltiin ihan siinä luulossa, että sunnuntaina sataa koko päivän ja oltiinkin lentää pepulleen kun mahtava auringonpaiste jatkui vielä toisenakin päivänä. 
Kiireellä heitettiin lumet terassilta ja lähdettiin kuvaamaan joutsenia. Meillä on ystäväpariskunta joiden kanssa on tässä viimeaikoina seikkailtu eränäisissäkin seikkailuissa. On käyty porukalla Espanjassa synttäreitä viettämässä, pääsiäisenä lapissa ja nyt tosiaan tuolla Mäntyluodolla Kallossa.

Mukava kun löytää samanhenkistä seuraa!

No, eilen siis innostuttiin valokuvaamisesta. Mulla on jo jonkin aikaa ollut kamera pölyttymässä kaapin päällä, mutta eilen nappasin sen mukaan ja olikin kyllä mukava kuvailla taas pitkästä aikaa.
Muutaman tunnin rannoilla haahuilun ja kuvailun jälkeen olo oli niin onnellinen että meinasin haljeta  :D

Luontokuvauksen ei onneksi tarvii olla niin vakavaa, vaan ennenkaikkea se on loistava syy lähteä luontoon ja unohtaa hetkeksi kaikki arkiset jutut. Kameran kanssa haahuillessa saa unohtumattomien kokemusten lisäksi vielä muistoksi kauniita kuvia, kuten nyt nuo upeat joutsenet, ja vaikka osa kuvista liian zoomailun takia tärähtäneitä, niin eipä haittaa, hih !

 Meri, kevät, hyvä ruoka ja mieletön seura.  Voiko viikonlopulta enempää toivoa ?




Nämä veijarit ottivat rennosti <3



Maria " vaanii " joutsenta :)

Pikän talven jälkeinen auringonpaiste ja ennenkaikkea lämpö on kyllä sanoinkuvaamattoman hieno tunne ! Aina se tuntuu yhtä hyvälle, mutta mennyt viikonloppu muistutti taas siitä miltä kevään kuuluu tuntua,  ja miltä täydellisten kevätpäivien kuuluu näyttää. Mun mielestä just tältä !



Lumet sai terassilta kyytiä


...... ja tänäaamuna kaikki lumet sulanneet ja koko piha sulana

Käytiin eilen vielä syömässä ennen kotiinlähtöä.  Miehet saivat päättää mitä syötäisiin. Toiveissa kiinalaista ruokaa, mutta vahingossa eksyimmekin Thaimaalaiseen ruokapaikkaan. Onneksi, sillä Thaimaalaiset ruuat on omia lemppareita, joita kyllä viimeaikoina on tullut tehtyä ihan liian harvoin. No, nytpä meillä tänään myöskin kotona Thaimaalaista herkkua. Kookoksinen mango kana-currykeitto ( löytyy netistä tuolla nimellä ). Lempeän tulista herkkua.




Nytpä se alkaa olla jo ilta, ja kohta jo nukkumaan meno aikakin. Aamulla toooosi aikainen herätys, sillä olen taas viimekeväiseen tapaan lupautunut miehen firmaan maalariksi/siivoojaksi :)

Eipä kait sitä muuta kun matka suihkun kautta lakanoiden väliin.

Varmaan hymyilen vielä pimeässäkin :D Tervetuloa kevät <3

Mahtavaa alkanutta viikkoa !

Maarit

5 kommenttia:

  1. Ihana kevät ja upeat kuvat <3

    Aurinkoista viikkoa :)

    VastaaPoista
  2. Aivan ihania kuvia. Ulkoilun jälkeen ihana keittoruoka maistuukin hyvältä. Teillä on ollut kyllä kivan kuuloinen viikonloppu.
    Oikein ihanaa viikkoa sinulle ja toivotaan niitä aurinkoisia päiviä lisää <3

    VastaaPoista
  3. Kiitos �� Kevät taitaa olla ihmisen parasta aikaa. Kaikki ihana edessäpäin ❤️

    VastaaPoista
  4. Taas niin elämänmakuisia ihania kuvia, täällä on aina hyvä fiilis <3

    VastaaPoista

Kommentti näytetään hetken kuluttua