keskiviikko 18. lokakuuta 2017

Syysloma

Lapsilla on tällä viikolla syysloma ja sehän tietää aikamoista hulinaa myös täällä mummin luona. 
On kyllä ihana touhuta tooodella pitkästä aikaa taas jotakin kivaa yhdessä. Kaikilla lapsilla jo koulua ja vaikka mitä harrastuksia joka illalle. Jää väkiselläkin aina vaan vähemmälle nämä yhteiset hetket kun ollaan kaikki samassa paikassa.

Etukäteen ajattelin että oleskellaan vaan täällä kotiympyröissä. Hah, loppujen lopuksi huomaan suunnitteilla olevan aika paljonkin ohjelmaa. Jokaisella mielessä omat toiveet syysloman suhteen.  Saa nähdä mitä kaikkea keretään, kun aikaa on enää tämä päivä. No, metsään nyt ainakin suunnataan ihan ekaksi, kun vielä sattu tämmönen ihana aurinkoinen ilmakin <3
Ihan mahtava ilma tosiaan <3

Sittenhän ei muuta kuin vaatetta päälle ja metsään

Maarit


8 kommenttia:

 1. Sielläkin näkyy kalsarikalleja. Meillä pojalla lähtee vaatteet aina pois päältä kun tulee kotiin, sitten hää viilettää täällä kalsareilla :)
  Siellä lapset näyttää viihtyvän, ihana mummi olet kyllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Kalsarikalleja tosiaan ! Lapsilla kun ei mitään kiirettä minnekkään, niin koko päivänhän nuo viilettäisivät kalsareissaan. Täällä alkaa olla jo osa " pikkuisista " esiteinejä joka asettaa omat haasteensa kaikelle tekemiselle....Esim. Saako osaa porukasta edes sängystä ylös ennen puoltapäivää...

   Poista
 2. Ihanat kuvat! Teillä on niin viihtyisää, että pikkulomailijat varmasti viihtyvät. Ja metsä on ihana retkipaikka pikkuväelle.
  Mukavaa syyslomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Metsässä kyllä viihtyy koko poppoo. Vastapaistettua makkaraahan ei mikään voita

   Poista

Kommentti näytetään hetken kuluttua