Näistä eväistä rakentui taas yksi mukava viikonloppu.
Mun hommeleissa nämä yhteiset viikonloput on aika vähissä aina, syksystä - jouluun...
Se, että voi touhuta yhdessä ihan vaan arkisia asioita niin pelkästään se jo tekee viikonlopuista ainutlaatuisia ja jos siihen vielä sisältyy ihanien ihmisten tapaamista ja sienimetsää niin silloinhan viikonloppu on lähes täydellinen :))
Sienimetsä, aaah
Monikaan asia ei voita sitä tunnetta kun saa samoilla metsässä tuntitolkulla, eikä sitäkään, että lopun iltaa saa kaivella viheliäisiä hirvikärpäsiä hiuksista.
Se on elämätä se ;D
Laitoin loput piirakkataikinasta noihin pikku vuokiin. Jotenkin ne maistui paljon paremmalta kun tavallinen piirakka vaikka oli samaa soossia ;))
***********
Tulihan sitä taas siinä...:)
No mutta kellekkään ei varmaan jäänyt epäselväksi mitä meillä syödään tänäpä..Sienikeittoa, nam, nam.
Sienet ja puumunat oottaa. Toiset perkaajaa ja toiset maalaajaa
Jotenka, heippatirallaa sitte vaa. Viettäkäähän oikeen ihana maanantai :)
Maarit
Kiitos edellisistä kommenteista, ihania ootte ja mun piti laittaa toi ihana paita kun tuli vieraita mutta unohdin sen kokonaan kun tein vaan niin innokkaana ruokaa, höh
Voi mitä herkkuja. Nyt tuli nälkä.
VastaaPoistaSienimetsä ilman niitä saakelin hirvikärpäsiä olisi kyllä paratiisi!
Aurinkoa ja iloa päivääsi!
Heh! Hirvikärpäset on suurimmaksi osaksi mieltyneet vain mieheeni ja näinollen minä saan olla aika rauhassaan niiltä. Ällöjä ja vikkeliä, hyi
PoistaSaako kysyä miten nuo perunat lihamurekkeen vieressä on käsitelty ennen paistoa? Tyhmä kysymys, mutta näyttää niin herkulliselta, että voisin myös kokeilla. Vaihtelua jauheliharuokiinkin ;)
VastaaPoistaTämä on ihana, elämänmakuinen blogi ja tuo taiteesi niin kaunista, että taidanpa tilata kortteja jossain vaiheessa itsellenikin.
Elikkä juu, noi perunat :)
PoistaPerunat kuoritaan ja viilotetaan niin että ovat melkein halki .) Eikä haittaa vaikka halkeiskii koska tuolla vuuassahan ne pysyy kasassa.
Asiaan taas, Kun perunat on viilotettu niin päälle vaan suolaa ja limppi voita. Uuniin noin 45 min. Murekkeesta tulee sinne vuokaan nestettä mutta olen kuitenkin lisännyt aina justiinsa ennen pois ottamista lorauksen kermaa, nam
Toivottavasti sait selvää noista ohjeista :)
Tämä on mun lapsuuden herkkuruoka ja äidin tekemänä se vasta hyvää olikin :)
Tälläkertaa en edes maistanut kun en syö lihaa
Ai niin juustoraaste unohtu ;D Samalla kun lisätään kerma, eli kun mureke on ollut 45min ni sitte ja sen jälkeen vielä uuniin noin 10 min
PoistaArvaa mitä meillä syötiin tänään?? No tietenkin Hasselbackan perunoita ja lihamureketta :D Kiitos Maarit vinkistä ja innoituksesta-hyvää oli ja perhe kiitti! Hih.
VastaaPoistaLoisto homma ;))
PoistaIhania sieniä ja taas tuota niin ihanaa lihamureketta ja Hasselbackan perunaa! Tuota sun ohjetta on kuulu syöty täällä niin monet kerrat ja vieraat joka kerta ihastuu<3 Metsässä on niin ihanaa jossei olis noita hirvikärpäsiä! Ne olis voineet lähteä kipittämään itään sen sijaan että tulivat naapurista tänne länteen! Näin muuten eilen Honkkarissa hirvikärpäskarkoitetta. Toimiikohan?
VastaaPoista