keskiviikko 27. maaliskuuta 2013
vihertää, kylläkin vain sisällä
Jotakin vihreetä kun piti saada niin lähdin ostamaan narsissikimppua
ne oli kuitenkin loppu jo, joten otin sitten narsissit sipuleilla ja nyt toivon että aukeisivat sunnuntaiksi
Ollaan kutsuttu muutama ystäväpariskunta tänne meille pääsiäisen viettoon
sellaiset rennot pikku illanistujaiset , hyvän ruuan ja mukavan seuran merkeissä
Pääsiäisen pyhät on kuin tehty pikku juhlille
pyhinä vietetään pikkupoikien synttäritkin
pääsee herkuttelemaan oikein kunnolla , nam
Herkuista puheenollen
Olen miettinyt tuota pyhien ruokapuolta , että mitäs sitä sitten tarjoisi vieraille
Lammasta sen kait pitäisi olla
Nyt vaan joku hyvä resepti jostakin, jolla siitä lampaasta saa syömäkelpoista
En ole montaakaan kertaa lampaasta tehnyt mitään,- ja nekin kerrat kun olen jotakin yrittänyt niin , yäk
Ei ole mun pravuuri
Mutta koska siitä Petrin valmistamasta poropaistista tuli niin hyvää ,
taidan jallitta koko liha puolen taitavammalle tekijälle
ja keskittyä ite herkkujen loihtimiseen
Pitäähän sitä nyt jotakin makeetakin olla
Jos jollakulla teillä on hihassa takuuvarma ohje lampaasta , niin kiitollisena otan vastaan
Taidankin alkaa tutkiskella keittokirjaa sillä silmällä
Maarit
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Narsissit aukeavat tosi nopeesti, joten parempi nupulla kuin auki :)
VastaaPoistaMinusta ei ole avuksi lampaan valmistuksessa...
En anna noille vettä ennen lauantaita niin jospa ne pysyisi nuppuina siihen saakka ja sitten sunnuntai aamuna ...tsadaa täydessä kukassa ;D
PoistaMä en osaa kanssa tehä lampaasta muuta kuin villapaitoja :))
Voi kun osaisin antaa jotain lammasvinkkejä, mutta sattumoisin on sekä ruoka- että jauhopeukalo niin keskellä kämmentä, että olen itse enempi avun tarpeessa :)
VastaaPoistaMutta ihanan hentoa ja kaunista vihreää. Toivottavasti kohta jo ulkonakin.
t. Uusi lukija
Laitan miehelle kokin esiliinan . Taitaa näillä näkymin tuntua parhaalle vaihtoehdolle ;D
PoistaTäällä satakunnassa on metri lunta vielä ;((
TERVETULOA sydämmellisesti
Ihana tuo yläkuvien hentoinen kasvi; en ikinä muista nimeä mutta olen yrittänyt samanlaista metsästää, huonolla onnella. Ja narsisseja on meilläkin, aina kauniita :-)
VastaaPoistaMä olen aika huono syömään lihaa ja lammasta en ole koskaan maistanut, joten ohjeet on tiukassa :-)
Mun piti ton kukan nimi tähän kirjoittaa ja nyt tuli täydellinen muistinmenetys , hö Kohta se muistuu ja sitten lisään sen tähän ;D
PoistaMun valmistama lammas on pahaa . Olen saanut hyvää lampaanpaistia n. 10 sitten äidin valmistamana . Kun lammas on hyvää, niiiiin se on sitten kyllä todella hyvää lihaa
Ihanaa torstai aamua ;D
Ei mullakaan ole ohjetta. Mies tekee meidän liharuuat aina omasta päästään ja aina tulee herkkua! Minäkin jätän liharuuat suosiolla hänelle.
VastaaPoistaKuulostaa tosi hyvälle :)Ja mitä olen sun blogista lukenut , miehesi onkin varsinainen velho loihtiessaan herkkuja teille ;D nam
VastaaPoistaIhanan aurinkoista torstaita sinne !!
http://www.viinimaa.fi/fi/viini+ja+ruoka+-reseptit/aki+wahlmanin+reseptit/liharuoat/karitsan+paahtopaisti+ja+hunajasipulit/?
VastaaPoistaNämä Akin reseptit näyttivät aika herkullisilta täällä Viinimaan sivuilla. Itse en oo testannut, mutta tässä ainakin jotain vinkkejä. Tämä karitsan paahtopaisti vois olla aika nam!
Mukavaa pääsiäistä! Ja Onnille paljon rapsutuksia.
Kiitos Tuire ;D
PoistaPitää mennä tutkiskelemaan :)Kuulostaa herkulliselta , lurps
Ja tietenki IHANAA PÄÄSIÄISTÄ sinne kans
Poista