keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

vihertää, kylläkin vain sisällä




                               Jotakin vihreetä kun piti saada niin  lähdin ostamaan narsissikimppua
          ne oli kuitenkin loppu jo, joten otin sitten narsissit sipuleilla ja nyt toivon että aukeisivat sunnuntaiksi
                        Ollaan kutsuttu muutama ystäväpariskunta tänne meille pääsiäisen viettoon
                       sellaiset rennot pikku illanistujaiset , hyvän ruuan ja mukavan seuran merkeissä
                                             Pääsiäisen pyhät on kuin tehty pikku juhlille
                                               pyhinä vietetään pikkupoikien synttäritkin
                                          pääsee herkuttelemaan oikein kunnolla , nam

                                                            Herkuista puheenollen
                    Olen miettinyt tuota pyhien ruokapuolta , että mitäs sitä sitten tarjoisi vieraille
                                                   Lammasta sen kait pitäisi olla
                       Nyt vaan joku hyvä resepti jostakin, jolla siitä lampaasta saa syömäkelpoista
   En ole montaakaan kertaa lampaasta tehnyt mitään,- ja nekin kerrat kun olen jotakin yrittänyt niin , yäk
                                                          Ei ole mun pravuuri
                   Mutta koska siitä Petrin valmistamasta poropaistista tuli niin hyvää ,
                                taidan jallitta koko liha puolen taitavammalle tekijälle
                                           ja keskittyä ite herkkujen loihtimiseen
                                       Pitäähän sitä nyt jotakin makeetakin olla

               Jos jollakulla teillä on hihassa takuuvarma  ohje lampaasta ,  niin kiitollisena otan vastaan

                                   Taidankin alkaa tutkiskella keittokirjaa sillä silmällä

                                                                         Maarit


11 kommenttia:

  1. Narsissit aukeavat tosi nopeesti, joten parempi nupulla kuin auki :)
    Minusta ei ole avuksi lampaan valmistuksessa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En anna noille vettä ennen lauantaita niin jospa ne pysyisi nuppuina siihen saakka ja sitten sunnuntai aamuna ...tsadaa täydessä kukassa ;D
      Mä en osaa kanssa tehä lampaasta muuta kuin villapaitoja :))

      Poista
  2. Voi kun osaisin antaa jotain lammasvinkkejä, mutta sattumoisin on sekä ruoka- että jauhopeukalo niin keskellä kämmentä, että olen itse enempi avun tarpeessa :)
    Mutta ihanan hentoa ja kaunista vihreää. Toivottavasti kohta jo ulkonakin.
    t. Uusi lukija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laitan miehelle kokin esiliinan . Taitaa näillä näkymin tuntua parhaalle vaihtoehdolle ;D
      Täällä satakunnassa on metri lunta vielä ;((
      TERVETULOA sydämmellisesti

      Poista
  3. Ihana tuo yläkuvien hentoinen kasvi; en ikinä muista nimeä mutta olen yrittänyt samanlaista metsästää, huonolla onnella. Ja narsisseja on meilläkin, aina kauniita :-)

    Mä olen aika huono syömään lihaa ja lammasta en ole koskaan maistanut, joten ohjeet on tiukassa :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun piti ton kukan nimi tähän kirjoittaa ja nyt tuli täydellinen muistinmenetys , hö Kohta se muistuu ja sitten lisään sen tähän ;D

      Mun valmistama lammas on pahaa . Olen saanut hyvää lampaanpaistia n. 10 sitten äidin valmistamana . Kun lammas on hyvää, niiiiin se on sitten kyllä todella hyvää lihaa

      Ihanaa torstai aamua ;D

      Poista
  4. Ei mullakaan ole ohjetta. Mies tekee meidän liharuuat aina omasta päästään ja aina tulee herkkua! Minäkin jätän liharuuat suosiolla hänelle.

    VastaaPoista
  5. Kuulostaa tosi hyvälle :)Ja mitä olen sun blogista lukenut , miehesi onkin varsinainen velho loihtiessaan herkkuja teille ;D nam
    Ihanan aurinkoista torstaita sinne !!

    VastaaPoista
  6. http://www.viinimaa.fi/fi/viini+ja+ruoka+-reseptit/aki+wahlmanin+reseptit/liharuoat/karitsan+paahtopaisti+ja+hunajasipulit/?

    Nämä Akin reseptit näyttivät aika herkullisilta täällä Viinimaan sivuilla. Itse en oo testannut, mutta tässä ainakin jotain vinkkejä. Tämä karitsan paahtopaisti vois olla aika nam!

    Mukavaa pääsiäistä! Ja Onnille paljon rapsutuksia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuire ;D
      Pitää mennä tutkiskelemaan :)Kuulostaa herkulliselta , lurps

      Poista
    2. Ja tietenki IHANAA PÄÄSIÄISTÄ sinne kans

      Poista

Kommentti näytetään hetken kuluttua