keskiviikko 2. tammikuuta 2019

Nenu kohti uutta vuotta

Lupauksia uudelle vuodelle ?????

Näin uuden vuoden käynnistyttyä, on tapana tehdä lupauksia alkaneelle vuodelle. Ketä lupaa lisätä liikuntaa, ketä syödä terveellisemmin jne....Itse en ole kova tekemään minkäänlaisia lupauksia, enkä varsinaisia lupauksia tehnytkään. Mutta, ainahan on asioita joissa olisi parantamisen varaa.

Se missä ehkä kaikkein eniten tuota parantamista olisi on vissiin juurikin tuo syömäpuoli. Se kun aina näin joulun tienoilla tuppaa menemään sinne epäterveellisyyden puolelle. Suolaista kinkkua, makeita torttuja sekä laatikko kaupalla suklaata. Sitä suklaata kyllä syön ihan tavan ja seuran vuoksi, sillä oikeesti en edes erityisemmin pidä suklaasta. Heti joulun jälkeen keräsin kaikki loput suklaat laatikkoon ja vein lapsille. Vahinko siis kiertämään :)

Toinen missä sitä parantamista tosiaan olisi, on liikunta. Liikun kyllä nytkin paljon, mutta kunnon lenkit on jääneet ja oikeestaan ainoa liikunta jota tällä hetkellä harrastan on metsässä löntöstely Onnin kanssa. No, metsässä löntystely taas hoitaa tota pääpuolta joten ihan ok kait sekin. Kropassa kuitenkin tuntee että kunnon hikilenkit olis tarpeen ja tervetulleita taas jokapäiväisiin kuvioihin. Olen monien asioden kanssa tosi fiilispohjalla elävä ja normi elämässä en koskaan ajattele, että ois pakko tehdä jotakin. Liikun kun siltä tuntuu ja silleen miten haluan. Siks just ne rutiinit olis taas niin älyttömän  tärkeitä, koska silloin se liikkuminenkin tulee selkärangasta eikä itseään tarvitse pakottaa mihinkään mikä ei tunnu hyvältä.

Ihmisille tulee huono omatunto jos he ovat aidosti päättäneet aloittaa liikunnan tai karkkilakon ja sitten kuitenkin sortuvat muutaman päivän päästä siinä karkkihyllyn edessä. Just tästä syystä en varsinaisesti koskaan lupaa mitään, ja koska en lupaa niin en voi myöskään sortua, enkä näinollen potea huonoa omaatuntoakaan...

Yks asia muuten tuli vielä mieleen joka pitäis korjata, no unirytmihän se. Tässä on sekin mennyt täysin sekaisin tään pitkän joulu-uuden vuoden jakson aikana.

Laitan kellon soimaan aikaisin jo huomenna niin eiköhän se unirytmikin siitä itekseen korjaannu kun herää kukonlaulun aikaan aamulla. uuuuh !

Huomenna mua odottaa myös tyhjä jääkaappi, sillä heitän sieltä kaiken ylimääräisen pois. Kaupassa täytän kärryn vaan kaikella joka hellii mieltä ja vatsaa. ja kun kotona ei ole saatavilla mitään epäterveellistä, ei niitä tule syötyäkään.

Tään pitkän löysäilyn jälkeen asia jota eniten kaipaan, on kunnon hikilenkki metsässä. Sinne mua ei tarvii potkia huomenna, sillä kun se kello kukonlaulun aikaan soi niin hyppään samantien ylös, ulos ja lenkille ;D

Näiden Uuden Vuoden hippalokuvien myötä toivottelen kaikille oikeen kivaa ja lumista keskiviikkoiltaa.

Huomenna katotaan mitä sinne tyhjään jääkaappiin valikoitui.















Kyllä tää tästä taas.....!

Eläköön ihana arki <3

4 kommenttia:

  1. Täällä unirytmit on ihan sekaisin, mennään nukkumaan kahdelta yöllä ja heräillään vasta puoliltapäivin, huh huh.
    Ihanaa uutta vuotta ja paluuta arkeen sinulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että jollakin muullakin sekaisin :)Mulla tosin nyt jo korjaantunut kun laitoin kellon soimaan kuudelta, ni johan maistu uni illalla :D

      Poista
  2. Alkaneelle vuodelle monta hyvää taide-ideaa ja voimia siihen jääkaappiin ;) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia kovasti. Jääkaappi täytetty terveellisillä herkuilla !

      Poista

Kommentti näytetään hetken kuluttua