maanantai 11. elokuuta 2014

Ei mitään ihmeellistä

Isokyrön 1700 luvun marrkkinat on nyt käyty ja täytyy taas kerran todeta että hauskaa oli.

Reissu tuonne pohjanmaanmarkkinoille ei oikeen edes tunnu työltä vaan paremminkin pikkuiselta lomareissulta oman tyttären kanssa.

Tänä vuonna siellä satoi pariin otteeseen aika rajustikkin. Koju oli onneksi  kunnon pohojalaasta tekoa niin pysyi kuosissaan vaikka vettä tulikin.

Meillä ei kuitenkaan ollut mitään hätää vaikka vettä tulikin, oltiin tajuttu pyytää myyntipöytä puoleenväliin sitä kojua. Pysyi kortit kuivina...:)

No, onneksi ei kuitenkaan ihan koko aikaa satanut ja ihmisiä piisasi vaikka satoikin. Ensivuonna varmasti uudestaanAlla yöpaikka..;D 


Sillä välin kotona ollessa oli mies taas innostunut maalailemaan vähän lisää. Paviljonki, sekä päivänvarjo oli saaneet uuden harmaan värin. Tykkään oikeen kovasti.
Ei mitään syytä vaihtaa kumpaakaan muutamaan vuoteen


Joo, sitten se oli myös pessyt nuo verhot ja oikeen lingonnut kuiviksi, hih. Mahtaakohan noi rypyt ikinä suoristua ? Vai pitääkö kastella ne uudestaan ;D

Onnilla on ollut sitkeä mikälie tulehdus varpaiden välissä jo jonkun aikaa. Kolmas viikko antibiotilla ja tämä allaoleva näky on jokailtainen rumba ;D

Koiran pitäisi olla dietillä, mutta ennen kuin lääkkeet on saatu sen suuhun on mennyt paketti kinkkua tai makkaraa ja sen päätteeksi se kuitenkin sylkee pillerin maahan.

On koitettu laittaa ruokaankin vaikka missä muodossa, mutta silloin koira lakkaa syömästä. Lääke vaan  on Onnin mielestä ylivoimaisen ällöttävää.

Onneksi kuuri nyt loppuu, samalla loppuu tämä iltateatteri ..:) jalkakin näyttää jo oikeen  hyvältäJoo, olishan sitä vaikka mitä höpisemistä mutta kello käy ja päivän  "työt" kutsuu..:) Lähden hakemaan lasipurkkeja kaupasta. Täällä alkaa melkomoiset kurkkujen säilömistalkoot ja yksi akvarellikin pitäisi jossakin siinä välissä koettaa tehdä.


Joten ei muuta kun menoksi vaan. Oikeen vauhdikasta alkanutta viikkoa kaikille

Maarit

4 kommenttia:

 1. Teilläpäs onkin ollut paljon toimintaa ja kivaa tapahtumaa. Onneksi kortit eivät kastuneet ja harmillista tuollainen vesisade markkina aikaan. Vanhat markkinat ovat aivan ihania. Olisin niin halunnut hämeenlinnaan keskiaikaisille markkinoille, mutta olimme hämeenlinnassa muutama viikko aikaisemmin niin emme sitten lähteneet ajelemaan uudelleen.

  Aivan ihanan söpö tuo sinun pikkuinen yöpymis mökki...;)

  Noh.. siellähän on isäntä innostunut oikein kunnolla urakoimaan. Kyllä ne verhot siitä varmaan vielä suoristuvat. Pääasia, että on ainakin pessyt ja lingonnut! :)

  vink..vink... blogissani arvonta meneillään ja elokuun loppuun asti on aikaa joten vielä kerkiää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okkay, käyn kurkkaamassa ja osallistumassa tiettykii..:)

   Poista
 2. Voi kun minua harmittaa, kun unohdin tässä muussa tohinassa nuo markkinat ihan kokonaan. Mutta ensi kesänä tuun moikkaamaan varmasti:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 1700 luvunmarkkinat on kyllä ihan huippu juttu ja aina on väkeä liikkeellä, satoi tai paistoi :)
   Ensivuonna sitten ;D

   Poista

Kommentti näytetään hetken kuluttua