maanantai 24. heinäkuuta 2017

Merihenkinen viikonloppuOlipa tapahtumarikas viikonloppu. Tuntuu kuin olisi ollut pidempikin loma ! Miehellähän ei edelleenkään ole lomaa, mutta viikoloput kun koettaa tehdä kaikkea arjesta poikkeavaa niin lyhytkin tuntuu pitkälle.

Perjantai-iltana hypättiin Siljalinen kyytiin ja käytiin reissu Tukholmassa, sieltä suoraan oman kylän kylätansseihin, josta aamuyöstä kotiin - ja aamulla aikaisin Turkuun laivoja katselemaan. Tall Ships Races Turussa oli kyllä käymisen arvoinen. Mielettömiä laivoja, ja jos en nyt ihan väärin muista niin 21 eri maasta. Joukkoon tosiaan mahtui isoa ja pientä purjelaivaa. Sunnuntaina koko hommeli huipentui laivojen yhteislähtöön. Purjeiden paraatiin. Alunperin meillä oli tarkoitus katsoa niiden lähtöä ensin tuolta jokirannalta, ja sen jälkeen ajaa vielä airistolle ihmettelemään niitä täysissä purjeissa. No, se näky jäi tällä kertaa näkemättä. Uupumus ja nälkä vei voiton.. Liika on näemmä liikaa ikiliikkujillekkin. Onneksi netti on täynnä muiden ottamia kuvia paraatista, ja nyt voinkin rauhassa ihailla niitä tässä pallilla istuen, joo eihän se sama ole, vaan paremman puutteessa käy tämäkin.

 Seuraavalla kerralla sitte sinne airistolle ekaks :)
 Aurinko porotti niin kuumasti, että meinasin läkähtyä omassa paksussa paidassani. Ei muuta kuin pajamajaan ja miehen paita päälle, ni johan helpotti :)


Laivoista suurin, venäläinen Sedov. Sen mastot yltävät pitkälti yli kerrostalon kattojen
Kyllä näyttää ihminen pieneltä tuolla mastossa :)Päivän päätteeksi herkuteltiin Nooassa
Toukokuussa avattu uusi ravintola Jokirannassa
Ruoka ja palvelu mielettömän hyvää !
Ei varmaan jäänyt ainoaksi kerraksi tuolla Ihanaa ja aurinkoista alkanutta viikkoa kaikille ja kiitos taas kommenteista edelliseen :D

Maarit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näytetään hetken kuluttua