tiistai 27. kesäkuuta 2017

Vihdoinkin valmista


Kesä on jo sen verran pitkällä, että huomenna alkaa taas Yläneen kotiseutumuseolla kesähommelit. Eilen pystytettiin juhlanäyttely, tänään viimeistelin loput maalaukset ja huomenna olis sitten avajaiset illalla !

 Pikkasen on pitänyt kiirusta, sillä maalaustyöt raksalla venyivät muutamalla viikolla pidemmäksi mitä piti ja sen vuoksi omien töiden tekemiseen jäi loppupeleissä vain kokonaiset kaksi viikkoa. Hyvin kerkesin kuitenkin, ja kerkesinpä vielä pikku reissuunkin tyttöjen kanssa tuossa välissä. Kummasti sitä vaan venyy kun hauskaa tiedossa.
Kaikki näyttelyyn menevät työt nyt siis valmiit -ja joulukortitkin suurinpiirtein tehtynä. Sen verran tuli helpottunut olo kun kaikki valmista, että heikkona hetkenä lupasin taas mennä maalaushommiin kesälomalaisia tuuraamaan ,ha !

Niin ne sadut muuttuu....Ei koskaan enää, ja taas !


Onneksi kesä, ja ruuan tekeminen vaivatonta ja helppoa. Kalaa, kalaa ja kalaa :) Sähkösavustin höyryää lähes päivittäin. Ison kalan kun puolittaa, pyrstön heittää kraavaantumaan, niin johan on kesäherkkuja kerrassaan, nam ! Uudet perunat, savukalat ja salaatti . Eipä voisi kyllä ruuanlaitto helpommin hoitua. 

Kesä, kesäruuat, luonto ja maaseudun rauha !

Jälkkäriksi mansikkakakkua. 
Kesäherkkujen kuningatar !

Ulkona niiiiin kaunista ja rehevää
Tänäänkin aamulla oli ihana herätä lintujen lauluun, sateesta huolimatta
Kesä <3Huomenna koitan räpsästä muutaman kuvan avajaisista, että näette muutkin mitä kaikkea kaunista Yläneen kotiseutumuseo pitää sisällään tänä kesänä


Nyt iltapalalle ja nukkumaan, että huomenna reippaana :)

Mahtavaa tiistai-iltaa !

Maarit

10 kommenttia:

 1. Muistankin viime vuotisia kuvia tuolta museosta, ihana paikka. Ilet kyllä ollut hurjan ahkera.
  Ihanaa näyttelyä ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Museo on kyllä yksi kesän kokokohdista, mukavia ihmisiä ja aina uutta katseltavaa siellä, itse museosta puhumattakaan. Tänävuonna vaan saa taas päivystää siellä talvivermeissä, sen verran kylmää ollut ettei vanhat hirsiseinät ole paljoa kerenneet lämmetä :D

   Poista
 2. Sinulla on kiirettä pitänyt. Vaan niin reippaalta näytät.
  Onnea ja menestystä näyttelylle!

  VastaaPoista
 3. Ihana Maarit ♥ Onnea ja menestystä näyttelyyn. Teillä on ihanat herkut olleet siellä kotona. Sähkösavustin olisikin varmasti siisti ja kätevä. Savulohi on niin ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Sähkösavustin on yksi parhaista koskaan ostamistani laitteista :) Varsinainen naisten savustin. Siisti, halpa ja helppo. Kala pönttöön, munakello pirisemään 1/2h kuluttua ja dadaa herkku valmista. Olen savustanut siellä Briejuustoakin, nams !

   Poista
 4. Vitsit, sä näytät aina niin hehkeältä ja hyvältä:)

  VastaaPoista

Kommentti näytetään hetken kuluttua