keskiviikko 1. helmikuuta 2017

Jahas, kalenterissa avautui tänään helmikuu

Heippa tammikuu ja tervetuloa ihana helmikuu !

Kiireisen syksyn ja talven jälkeen olen aina koko tammikuun enemmän tai vähemmän lähes koomassa. En jaksais mitään. Ruoka ja uni jää vähälle. Päivät kuluu metsissä samoillen ja yöt vastaavasti sisätiloissa haahuillessa. 
No, olen minä jaksanut tässä tammikuun aikana muutamassa reissussa käydä, ja kas kummaa, silloin ei koomasta tietoakaan, hmmm

Eilen jo ajattelin että joku masennus iskee meikäläiseen kun olo oli normaaliakin vetämättömämpi, kunnes tajusin etten ole syönyt kunnolla ties kuinka pitkään aikaan. Kun ei ole nälkä niin elän hedelmillä ja tomaattikeitolla. Niillähän ei kovin pitkälle pötkitä. Tänään on tilanne korjattu - tai oikeastaan jo eilen illalla, kun vielä myöhään kävin kaupasta kanoja jotka laitoin samantien uuniin ja söin. 

Taitaa pitää paikkansa vanha sanonta, että hyvä ruoka parempi mieli, sillä tänään on olo ollut ihan pirteä! Olen saanut jopa maalattua, ja ensimmäistä kertaa joulun jälkeen olen tänään jaksanut kattella tätä huusholliakin jo pikkasen sillä silmällä. 

Ensimmäisenä tuli mieleen että pitäisköhän jo pikkuhiljaa luopua noista joulutähdistä
Valoa niissä ei ole ollut enää aikoihin mutta muuten ne on saanut ihan rauhassa roikkua tuolla ikkunassa. Ai niin, mun työhuoneen tähdessä taitaa olla edelleen myös valo, uuups !

Toinen asia on se, että kun " herää ",  niin kaikki vanha näyttää, no... vanhalta. Ja tänään sainkin ällin että nykyiset keittiön tuolit on aikansa eläneet, ja että tilalle pitää saada jotakin modernimpaa ! Mitä se sitten käytännössä tarkoittaa, niin ei mitään hajua, jotakin erinlaista kuitenkin. Ja sohvakin kaipaisi uudistusta ja seinänkin vois tapetoida....ja ..ja.. 

Tässä kohtaa mies kehottaa palaamaan takaisin lepotilaan ja kohta varmaan piilottaa ruuat ;D


Siitä se lähtee homma käyntiin !

Ekat siivet valmiit

Ja vähän suurempiakin taulutilauksia on helmikuuksi jo sovittunaMeillä muuten kuuluu toi pallo nykyään sisustukseen ;D
Sen päällä jaksan keikkua vaikka muuten en jaksaisi liikkua mihinkään

Se on kivaa ja hyvää liikuntaa Helmikuu on niin tervetullut

Jostakin muuten luin just tänään, että joillekkin helmikuu on se kuukausi vuodesta jolloin vaivutaan
talviunille ja herätään vasta maaliskuussa :D

No, onneksi mun kaamos on aina jo tammikuussa, ja nyt selätetty !

Voi alkaa täysillä nauttia pitenevistä päivistä ja kukaties vaikka viikonloppuna kaivelis sukset esiin ja suuntais järvelle..

 Kyllä tää tästä..kevättä kohti wiuuh !!

Kiitos kaikille taas kivoista kommenteista ja pus !

Maarit

4 kommenttia:

 1. Mulla unikuukaudet on marraskuu ja tammikuu. Tammikuun ilona on tyttären syntymä. Helmikuussa onkin kaikkea kivaa tulossa, hääpäivä, tyttären vanhojen tanssit ja pojan synttärit...kohti kevättä.
  Puspus ja ihanaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 2. Mä kans haikeana panin tähden ikkunasta pois. Siinä oli jopa valokin. Tuntui jo että se kuuluisi olla siinä koko talvi.
  Pian se kevät koittaa ja sen jälkeen onkin kesä :)

  VastaaPoista
 3. Ihana lumikuva!

  Oikein hyvää helmikuuta - iloitaan valon lisääntymisestä :)

  VastaaPoista

Kommentti näytetään hetken kuluttua