perjantai 12. kesäkuuta 2015

Vihdoinkin lämmintä !



Ihana lämpö !

 Aurinko innostaa pihakokkailuun <3

Eilen tarkeni grillailla ulkona ja eka kertaa tarkeni syödäkkin siellä

Laitan tänne herkullisen reseptin josko joku muukin innostuis kokkaileen Tapandea :)

Helppo ja herkullinen kesäherkku 

Tapande on siis oliivitahna jota tarjoillaan alkupalana vaalean leivän kera. Meillä se menee uusienperunoiden kylessä, nam..
 



Tapande - Ranskalainen oliivitahna

Tapandea voidaan käyttää leivän päällä tai syödä sellaisenaan

40g mustia kiveettömiä oliiveja 
1 valkosipulin kynsi
1 tl kaprista
1 tl sitruunan mehua
5 tl oliiviöljyä
suolaa ja pippuria

Sekoita sauvalla tahnaksi ja nauti




Kesäinen mansikka - meloonisalaatti ja ihanan raikas minttu kastike

1 ruukku salaattia
rucolaa
vesimeloonia
mansikoita rasia
1 pkt ( 250g) halloumijuustoa
2rkl öljyä

Huuhtele ja pilko salaatti.
Poista siemenet ja pilko melooni
Lohko mansikat.
Paista halloumit rasvassa kauniin ruskeiksi
Lisää juusto ja kastike salaatin päälle
 Kastike :

5 rkl Oliiviöljyä
3 rkl valkoista balsamiviinietikkaa
n 1/2 dl hienonnettua minttua 
mustapippuri 

Pilko minttu ja sekoita aineet 



Tänään on luvattu lisää lämpöä <3 
Me nautitaan siitä puutarhajuhlan merkeissä

Ihanaa Lauantaita 

Maarit

5 kommenttia:

  1. Ihanan aurinkoista ja lämmintä lauantaita ♥

    VastaaPoista
  2. Herkullisia kuvia. Ihana kun tänään todella oli lämmintä, että pääsi nauttimaan jopa illallista terassilla:)

    VastaaPoista
  3. Voi! Ihanalta näyttää ja herkulliset reseptit..Kesä!

    VastaaPoista
  4. Mansikka aikaa odotellessa. Herkullisia kuvia ja pitääpä kokeilla tätä mansikka salaattia.

    Minulla olisi blogissani pieni haaste sinulle joten käveseppä vilkaisemassa. :)

    VastaaPoista
  5. Kaunis kattaus terassilla!
    Kesän lumoa ilmassa ja herkuttelua!
    Taianomaista keskikesän juhlaa sinne!

    VastaaPoista

Kommentti näytetään hetken kuluttua