sunnuntai 24. elokuuta 2014

Rapujuhla

Siinä meni taas tämän syksyn kohokohta, rapujuhlat

Näitten juhlien jälkeen ei särkenyt pää, korvia sen sijaan kyllä pikkasen, heh, ei vaiskaan.

Ravut oli makoisia ja vieraat käyttäytyivät iisisti, heh :) ottaen huomioon että joukossa oli tosiaan kahdeksan alle kymmenvuotiasta.

Joko pikkuiset on kasvaneet jo niin isoiksi että jaksavat istua jo muutaman minuutin paikoillaan ilman että muurahaisarmeija hyökkää pöksyihin, tai sitten kaikilla vaan oli ihan älyttömän hyvä päivä.

No, oli mikä hyvänsä niin lystiä piisasi ja kaikki saivat massunsa täyteen, jotakin...

Joku rohkea uskalsi jo, jos ei nyt sentään maistaa niin ainakin pitää rapua kädessä :D

Edistystä sekin. Ehkä sitten jo ensi vuonna suuhun saakka....
 " Pelkureille " oli tarjolla kanaa,  Butlerin keittokirjan ohjeen mukaan. Ohjeen nimi on hienosti- kukkoa viinissä..:)) Tässä mun versiossa ei ole kukosta tietoakaan mutta viiniä nyt kuitenkin tilkka ja pekonia eli oisko tää sitte kanankoipia lihaliemessä ?Muuten kaikki tarjottava oli merestä

Vihersimpukoita, siianmätiä, saaristolaisleipää kraavisiialla ja sipulilla höystettynä. kraavilohta, savustettua ja uunissa tehtyä kalaa ja, ja ,ja.

Ruokia oli sen verran, että luulin meidän syövän niitä loppuviikon. Onneksi luulin väärin, kaikki meni ja hyvä niin. Ketä jaksaa jatkaa rapujuhlia päivä tolkulla, hmmm. Houkutteleva ajatusAamuksikin jäi vielä muutama rapu, nam.
Mikäs sen ihanampi aamupala onkaan kuin vanha sebastian, heh ;))Sellaiset rapujuhlat oli ne ja  loppu viikonloppu onkin sitte kulunut, oikeen naisellisesti veneitä kattellessa.

Mitään en niistä ymmärrä.. saas nähä kuinka tässä käy, huiii

Miehen on nääs vallannut  täydellinen ja totaalinen venehulluus, se kattelee niitä kaiket illat netistä ja nyt piti lähteä katteleen niitä oikeen livenä....Kuume nousee ;)

Ei kuitenkaan vielä muuta kuin muutamassa laiturissa kartoittamassa kokoa ja mallia, onneksi vasta..?

No, eipä tuo reissu ollut kuitenkaan ollenkaan hassumpi. Tykkään ajella saaristossa ja sain joka kiskalta jätskiä tai kahvia, ei paha


Tässä alla on mun viikonloppuprojekti :)Paljon on taas juttua näemmä, mutta nyt pitää lopettaa ja tehä jotaki muuta kun könöttää tässä pallilla, joten se on moro sitte taas tälläkertaa. Tämä lepakko liihottaa teen keittoonRauhallista sunnuntaiehtoota kaikille

Vielä piti tulla lisäämään yks juttu. Noista kommenteista semmosta vaan että, jotkut kommentit ei ole tulleet perille vaikka ovat normaalisti sieltä teiltä lähteneet ?.Tämä selvisi kun kaksi tuttua ovat kommentoineet eikä kumpainenkaan ole tullut perille. Sitä kuinka moni muu on hukkunut matkalla niin sitä en tiedä, mutta jos jonkun kommenttia ei ole julkaistu niin kannattaa yrittää uudelleen. Jep ;)

Maarit

7 kommenttia:

 1. Oi joi... mitä herkkuja! Ihanaa iltaa ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki merenantimet on vaan niiin hyviä, nam ;DD

   Poista
 2. Voi ihanuus mitkä kestit ja mitkä syötävät...nälkähän tässä ihan tulee...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rapujuhlat on joulun jälkeen ihan paras herkkujuhla, nam ;D

   Poista
 3. Ihanaa juhlatunnelmaa!!
  Omassa blogissani roskapostisuodin toimi ihan omia aikojaan hyvin aktiivisesti, sinne siirtyi paljon kommentteja...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla taasen on roskapostikin tyhjä ;D Jonnekkin avaruuteen ne kommentit on joutuneet. Toivottavasti niissä ei mitään tähdellistä ollut .)

   Poista
 4. Oli kyllä ihanat juhlat! Kiitos äiti :*

  VastaaPoista

Kommentti näytetään hetken kuluttua