sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Mööbelivalssia ja muuta mukavaa

Katki, puhki, pokki, väsynyt....;D ulkoilma kyllä väsyttää , tottumattoman ulkoiljan . Kaikki hommelit tuli tehtyä,  ja nyt on kyllä hyvä mieli.

Aamulla vähän mööbleerasin täällä sisätiloissakin , piti saada tietokonepöytä pois tuosta oven edestä, kun siitä nyt kesällä kuljetaan takapihalle.  Pöytä joutu tohon " kapteeni-koukun " valvovan silmän alle.  Se kun sattuu olemaan ainoa paikka, sen oven edustan lisäksi , missä täällä on linkki tähän koneeseen...;)


Vähän on " tunkua " tuolla seinustalla. Tuon tuolinkin piti mennä ulos , mutta on niin mukava löhö paikka, että taitaa jäädä tuohon. Raahasin rahinkin sen eteen, että voi väsyneitä jalkoja siinä leputtaa. Hahaa.

Ulkopöydälle mun piti ommella pöytäliina kahdesta vanhasta lakanasta. Oon joskus jostakin kirppikseltä ostanu ,ja unohtanu tuonne kaappiin. Sitte tänään kun otin ne esille ja avasin, kauniisti mankeloidut kääröt , ni paljastu niin kauniit lakanat , etten taida raaskia niitä pihalle viedäkkään.... taitavat päätyä makkariin verhoiksi :))


Täällä on riittänyt vipinää,kun Onnillakin oli kaveri :D Pojan koira oli " mummolassa " hoidossa. Nyt makaa Onnikin reporankana , koko päivän touhuttuaan.

Alma ja onni
Nyt pitää lähteä kahvin keittoon.....Tuo...;D) on ehkä kahvitaukonsa ansainnut , ;D  kiipeiltyään koko päivän tuolla telineillä..Ihan kauheeta katteltavaa, kun joutu ottaan ylimmät tuet pois , että mahtuu tuonne räystään alle....Ehjänä selvis , ja sai vielä tuon maalattukin . Nyt voi purkaa telineet." Hyvä meijjän joukkueeee". HiHi

Tulevan saunan uusi , pienennetty ikkuna
Semmoisia touhuja tänäpä.

Terveisin . Maarit
Tervetuloa Jenni ;D

4 kommenttia:

Kommentti näytetään hetken kuluttua