lauantai 19. toukokuuta 2012

eka kesäpäivä

Huomenta
Piti ihan aamutuimaan alkaa kirjoitella, kun tässä ,kahvikupposen äärellä luin suosikki blogejani.  Romulyylin Blogissa oli aihe vanhasta kipsitaulusta, ja kaikesta ihanasta mikä liittyy mummolaan ja lapsuuteen...:)
Haistoin ja melkein maistoin mummolan kesäaamut ,jolloin sai mönkiä mummon viereen ,sieltä virttyneen paksun silkkivuorisen täkin alta :) Aurinko häikäisi ikkunan läpi uniset silmät, eikä koskaan satanut.
Minulla oli kaksi hyvin erinlaista mummia. Toinen tomera maatalon emäntä joka kulki pyörällä kesät ,talvet  ja toinen taitava käsillätekiä ja taiteilja .Toinen oli sitä mieltä ,että työnteko on ainoa oikea tapa viettää kaikki liikenevä aika, mitä ihmisellä on ja toinen taas sitä mieltä ,että elämästä pitää nauttia, ympärillä pitää olla kaunista ,puutarhassa pitää olla runsautta ja pieniä nautiskelu paikkoja ,joihin voi hetkeksi istahtaa tee kupposen kanssa :D  Ihania molemmat, omilla erityisellä tavoillaan.                               Nyt, kun olen itse mummi ,toivoisin voivani välittää edes pikkuriikkisen tunnelman, noista omista lapsuus muistosta omille lapsenlapsilleni
Pitänee lähteä kirppikelle vanhoja täkkejä metsästämään. ;D

Isoäitini itse ompelemassa puvussaan


Siinä siis aamun tunnelmia, kyllä oli ihana aloittaa päivä, hyvä mieli koko päivän, ja täällä näyttää tulevan ihanan aurinkoinen päivä.

Ihanan aurinkoinen päivähän tästä tuli :)) Ensimmäinen oikea KESÄPÄIVÄ ,ihanaa.
Touhuttiin ulkona aamusta aina iltaan saakka, kello on nyt 20.14 ja mittari näyttää vieläkin 16 astetta :D


Saappaat jalkaan ja menoksi . Ajoin kaikki nurmikot ,(jotka on jo kertaalleen ajettu ,mutta ne kasvaa päivässä monta senttiä  ;D ) Ja raivasin  kaikki jättimäiset rikkaruohot .
Ja sitten sokerina pohjalla, syötiin kesän ensimmäinen "ateria" ulkona. Maistui taivaalliselta, pelkkä makkara ja salaatti. nam....Saatiin siis myös grilli pois autotallista pölyttymästä. Paviljonkikin sai katon päällensä .
 Huomiseksi jäi kalusteiden öljyäminen . Se on kyllä ällöä hommaa....mutta nyt se menettelee, kun tätä lämpöä on odotettu niiiiiin kauan. Ja huomiseksi on luvattu vielä tätäkin päivää lämpimpää. JEAHJa hänen tuotoksensa
Kokkikolmonen ;D


Entisen kaupan ikkunat on niin isot ;D melkein kun olis ulkona

Nyt soffalle oman kullan kainaloon ;D

Terveisin Maarit
Tervetuloa uudet lukiat   (kiva laura kun löysit tänne ;D)))

4 kommenttia:

  1. Kiva postaus! Ihania aurinkopäiviä sinne toivoen riitta s.

    VastaaPoista
  2. Löysinhän minä tämän jo silloin ku olit äitille sanonu kirjoittavasi tätä, ni se sano sit mulle, mutta nyt vasta älysin liittyä julkiseksi lukijaksi... :D Ihana lukea mitä sinne kuuluu, joka päivä käyny aina katsomassa innolla josko on uutta luettavaa :D Terkkuja kaikille!!

    VastaaPoista
  3. Ihanaa tietää , että ootte " langoilla"

    VastaaPoista

Kommentti näytetään hetken kuluttua