tiistai 8. marraskuuta 2016

Pastellivärit talvella

Mikähän siinä on ku talvisin alkaa aina noi pastellivärit innostaa. Aina sanotaan, että talvella kuuluu pukeutua tummiin väreihin ja että pastellit kuuluu kesään. No mulla näköjään menee aivan päinvastoin. Innostun nimittäin hempeistä sävyistä, sekä vaatteissa että sisustuksessa aina just tähän aikaan vuodesta. Muutenkin ulkona on niin pimeetä, niin tummat vaatteet ja sisustukset vaan pahentaa tilannetta.
No toisaalta, mulla ei kyllä tummia vaatteita oikeestaan edes olekkaan.En tykkää tummista vaatteista eikä ne mulle käy. Näytän haamulta jos laitan mustaa kasvojen lähelle.

Illaksi pitäisi löytää juhlamekko ja kaikki mitä kaupoissa on tarjolla, on mustaa !

Taidan tyytyä kaivelemaan omia ja tyttärien vaatekaappeja. Paitsi että taitaa toi lastenkin juhlagarderobi olla aika mustavoittoista. 

Tämmöstä kevyttä pohdintaa tämän aamun ratoksi, kun mailma herää tähän keskiviikkoon niin onko mikään enää entisellään. Media alkaa tykittää tietoa siitä, kuka on Amerikan seuraava presidentti.
Vielä en tiedä, enkä ole varma haluaisinko ees tietääkkään ...
 ***

Meille oli yöllä satanut hento lumipeite ja sen myötä kaikki näyttää niin valoisalta. 

Ihanaa <3
 


Nämä joulukalenterikuvat on viimevuodelta ja näyttää samat sävyt innostaneen silloinkin :D Lunta satelee hiljalleen ja maa muuttuu valkoiseksi. Kummasti kyllä piristää, lumi <3

Sittenpä ei muuta kun villahousuja etsimään.
Talvi on täällä !
 

Ihanaa keskiviikkoa kaikille 

Maarit

5 kommenttia:

 1. Mä olen monet vuodet ihmetellyt sitä samaa, että miksi ihmiset vaihtaa tummempiin sävyihin syksyn ja talven tullessa.. vaikkapa sisustuksen suhteen. Mä nimenomaan haluan sisätiloihin valoa ja vaaleutta sitä ulkona olevaa synkkyyttä vastaan. Eilen just ihastelin meillä kotona, kun aurinko vähän pilkisteli, että on niin ihanan valoisaa, kun on esimerkiksi nuo sohvat tollaset vaalean turkoosit. Oon ajatellut jo monta vuotta, että miksei voisi täällä pimeässä pohjolassa ennemminkin markkinoida sisustukseenkin vaaleita juttuja talveksi... että mistä se tumman ihannointi oikein tulee. Ehkä siinä sitten on jotain pesämäistä, halutaan käpertyä sisälle hämyisään tunnelmaan. Itse mä jotenkin ihan ahdistun, jos on liian hämärää sisällä, pitää olla valoa ja vaaleita pintoja!

  No, vaatteissa mä sit oon kyllä ihan musta... kesällä koitan vähän jotain vaaleampaa joskus laittaa, ihan vaan siksi ettei olis niin kuuma. =D Mutta muuten musta on mun juttu. En tiiä sopiiko se mulle vai ei, mutta en oikein osaa olla missään muussa värissä, mun lähes kaikki vaatteet on mustia!

  Nuo sun röyhelövaatteet on kyllä niin söpöjä, osaisinpa pitää vastaavia!!

  VastaaPoista
 2. No on aivan ihanat pastellit ja maailman ihanin joulukalenteri, josta joutuu jopa olemaan himppaisen kade. <3 Kivaa viikkoa ja juu en suostu verhoamaan itseäni mustaan, kaipaan piristystä vaatteista. <3

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia ja oikein mukavaa joulun odotusta sinne teille ♥

  VastaaPoista
 4. Pastelliset sävyt koukuttavat myös minua talvisin!
  Tummat ahdistaa liikaa.

  Lempeää joulun odotusta sinne kauniiseen kotiin!

  VastaaPoista

Kommentti näytetään hetken kuluttua