perjantai 7. lokakuuta 2016

Pitkästä aikaa kuulumisia

Juhuu ! Täällä hihkuu yksi tyyppi joka muutaman viikon lähes paikoillaan olon jälkeen pääsi aamulla jo ihan pikkuselle lenkille Onnin kanssa !
Mutta miten se voikaan olla niin vaikeaa tämä paikoillaan olo.
 Vaikka nilkka muljahteli ikävästi päivien ajan, ei tullut mieleenkään jäädä pois lenkiltä. Illat kitisin kipeetä nilkkaa ja päivät juoksentelin metsässä lähes entiseen tapaan, kunnes viimein tuli stoppi tähän hulluuteen. Sivuristiside nilkasta mennyt ja loppujen lopuksi edes pyöräily ei ollut enää mahdollista :)

Ihminen on hirveän hyvä huijaamaan itseään ! Kun pää himoitsi metsään, niin silloin nilkka tuntui muka ihan vähän jo paremmalta. Lopputulemahan tässä kaikessa on se että jalka vahvasti sidottuna,  buranan voimalla saan nyt käveltyä pakolliset jutut. Ja nyt  tässä istuessa on kyllä todettava sekin ettei se pikku lenkkikään oikeen hyvää tehnyt   ...rkele !! sanon minä... joten se siitä jihuusta :D

Onneksi on teippisidettä- ja onneksi on buranaa, sillä tänään on niin mukavaa tiedossa etten kyllä ihan hevin jäisi siitä pois. Olen nimittäin menossa pikkupoikien kanssa Oripään reservialiupseerien järjestämälle yö-leirille ja huomennakaan ei sopisi sairastaa sillä ihanaia vieraita on tulossa viikonloppua viettämään. Toivottavasti kaivossa riittää vettä että saadaan paljukin lämpimäksi.

 Semmosia kuulumisia näin kuukauden hiljaiselon jälkeen ;) Sekalaista settiä, heh !

Kodissa alkaa pikkuhiljaa näkyä syksyn merkkejä, sillä kaikki pallovalot ja kynttilät on kaiveltu esiinOlen innostunut tekemään unisieppareitakin taas pitkästä aikaa. 

Inkkari hommelit aina välillä nostaa päätään ja silloin niitä pitää saada esille normaalia enemmän. Ainahan ne on työhuoneessa leviänä.... mutta sitten kun oikeen innostuu niin pitää kaivella vielä vintin kätköistä vanhoja muistoja näkyville <3
 Mies toi eilen pussillisen maa-artisokkaa, nam! Niistä valmistuu lauantaina mahtava alkukeitto 


Nyt pitää lähteä hakemaan autoa huollosta ja ehkä pitäis pikkasen koettaa siivotakkin näin perjantain kunniaksi, sillä ostin perjantaikimpunkin jo valmiiksi vaikka siivoukset ei oo vielä ees alkaneet


Joopajoo ! Eipä kait sitten muuta kun ihanaa ja syksynraikasta viikonloppua kaikille ja toivottavasti ei enää näin pitkiä taukoja tulisi tänne :)

Terkuin, Maarit


10 kommenttia:

 1. Olipas kiva että laitoit postauksen, ehdin jo huolestua kun sinusta ei kuulunut mitään. (Olen koukuttunut blogiisi ja lukukierros alkaa aina täältä, kauniita kuvia ja mukavia postauksia). Toivon pikaista paranemista, itsekin olen ollut pitkähköllä lomalla jalkapöydän luun murtuman takia mutta nyt jalka alkaa olemaan kunnossa ja töihinkin kohta jo pääsee. Mukavaa syksyn jatkoa!
  Nina

  VastaaPoista
 2. Voi mahdotonta sun kanssa. Nyt kyllä yrität sen verran rauhoittua, että nilkka paranee!
  Aurinkoista ja iloista viikonloppua <3

  VastaaPoista
 3. Ymmärrän niin hyvin tuon metsäilyn! Olen nyt kolmatta päivää kuumeessa ja tänään ( buranan jälkeen) menin koiran kanssa metsään. Tuntui ihanalta. Kuume ei tosin tykännyt ja nyt se kipuaa uudestaan- plääh!

  VastaaPoista
 4. Voi, pikaista paranemista nilkan suhteen. Kyllä sinne metsäön vielä ehtii :)
  Oli mukava yllätys huomata uusi postaus hiljaisuuden jälkeen, kotisi on niin kaunis.

  Mukavaa syksyä sinne!

  VastaaPoista
 5. Kiva taas piipahtaa täällä blogissasi kattelemassa kauniita kuvia ja kivoja juttuja :)
  Paranemista nilkalle ja kynttilän tuiketta syksyysi <3

  VastaaPoista
 6. Parantelehan nilkka hyvin, ettei tule takapakkia..
  Inkkaripäähine on huikea<3
  Sieppareita onkin mukava tehdä, jokunen on syntynyt multakin.
  Ja löysinpä SyysMatin markkinoilta kauniita joulukortteja ja ostinkin pari pakettia. terveisiä yritin lähetellä taiteilijalle, liekö sulle asti kulkeutunut:) Ja saas nähdä, hennonko edes lähettää niitä kortteja, kun ovat niin kauniita...<3

  VastaaPoista
 7. Sulla on tosi hieno blogi ja ote elämään. Kaikkea Hyvää! -Marika

  VastaaPoista
 8. Ihanaa syksyä sinulle :)
  Mistä taulujasi saa ostaa?

  VastaaPoista

Kommentti näytetään hetken kuluttua