torstai 30. lokakuuta 2014

Aktiivisuusranneke

Ostin jokin aika sitten tuon paljon puhutun aktiivisuusrannekkeen.

Tämä sisältää paljon enemmän hauskoja toimintoja kuin vanha sykemittarini

Laitoin mittarin heti käteen ja jatkoin tavallista jokapäiväistä elämää ilman mitään ylimääräisiä aktivitteettejä jotka ei normistikkaan mun arkeen kuulu

Sillä osto viikolla sattu harmillisesti just se kuume ja flunssa tulemaan ja mittari näyttikin torkkuvaa tuolinpäällä istuskelevaa ukkelia suurimpana palkkina.

Semmonen olo tuli kun sitä ukkoa katto, että vielä mä sulle näytän kunhan tästä flunssasta tokenen :)

Nyt terveenä on onneksi palkit pikkasen kääntyneet ja kävelevä hemmo on reippain, untakin olen saanut ja vieläpä hyvänlaatuista unta näemmä.

Ranneke on kyllä aika hyvä tsemppari ja muistuttaa jos on ollut liian kauan paikoillaan

Jos rannekkeen aktiivisuuspalkki on pikkasen vajaa illalla niin melkein tekisi mieli juosta talon ympäri jotta sais sen täyteen. No, vielä en ole kyllä juossut.

Saas kattoo.....hi


Vedenjuonti se vasta on vaikeeta. Pitää laittaa munakello soimaan, että muistaa juoda lasillisenTästä siis lähettiin, ei niin hyvä, hih


Tämä alla oleva yhteenveto on eiliseltä johonkin aikaan päivästä.

Edistystä on tapahtunut vaikka ihan täyteen en aktiivisuusmittareita saanut, en kyllä mitenkään erityisesti yrittänytkään vaan tarkoitus on juuri mitata aktiivisuutta ihan normi hommeleissa päivisin


Hyvä ostos ja oikeen hyvä tsemppari.

                                                                       ********


Kaappi valmis ottamaan sisäänsä....hmmm, enpä kerrokkaan vielä... :D


 Paperinuket messuille lähdössä :)
No mutta, uusi aktiivinen päivä kutsuu tai oikeemmin Onni vartoo jalat ristissä oven edessä joten metsään mars.

Aktiivista torstaita kaikille :)

Maarit

4 kommenttia:

 1. Ooh, olispas mielenkiintoinen tuollanen mittari!! Mun tarvii kyllä selvittää mistä oikein on kyse... olen joskus ehkä tuon sanan kuullu, mutta mitä se sitten tarkoittaa, en tiiä yhtään, paitsi nyt tän mitä kerroit. Jos sulla on joskus jutun puutetta, niin kerroppa lisää tästä mittarista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. He, kiva sillä on seurailla omaa aktiivisuuttaan. Jos aamulla olis oikeen reipas ni voisin yrittää selventää tota hommaa ;)

   Poista
 2. Kiitti mielenkiintoisesta jutusta aktivisuusrannekkeesta. Olen aina miettinyt että onkohan se vaan ihan hömppää...vaikuttaa aika kivalta!
  Ja niin ihania nuo paperinuket! Kuten myös kaapista tuli kaunis. Itse saattaisin innostua maalaamaan oviin jotain kuvioita... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo mitään hömppää vaan oikeesti tosi mukava tapa seurata omaa aktiivisuuttaan ;)
   Jos kaappi olisi päätynyt keittiöön ni olisin maalannut noihin oviin tosiaan jotakin kivaa mutta nyt kun se päätyy muuhun käyttöön ;) ni ei kannata ehkä maalata mitään. No, näät sitte, he

   Poista

Kommentti näytetään hetken kuluttua