tiistai 19. elokuuta 2014

Kesän ja syksyn välissä

On vaikeeta keksiä mitä laittas aamulla päällensä kun viimeviikolla oli vielä kesä ja tälläviikolla onkin jo syksy

Eilen kaivelin jo kaikki huivit esiin ja sovittelin niitä ulos lähtiessä. Jätin ne kuitenkin kotiin koska ne tuntui ehkä sittenkin liian " syksyiseltä "

Miten se kylmä ja kolea tulikin lähes yhdessä yössä ? Se on vissiinki sama peli kun ne talvirenkaat ja liukkaat kelit . Joka vuosi nekin saapuu aina yhtä suurena yllätyksenä ;)

Ratkaisin vaatepulman eilen pukeutumalla sekä kesä, että syksyn vaatteisiin. Tykkään onneksi muutenkin kerrospukeutumisesta ja koska olen armoton vilukissa niin mulla onkin lähes aina monta kerrosta vaatteita päälekkäin :))

Syksyn koleus vaikuttaa tuohon ruokapuoleenkin sen verran, että viimeviikon kevyet salaatit saa väistyä tuhdimpien ruokien edestä ja meillä onkin syöty oikeen syysruokien aatelia, hernekeittoa. Pitkään hautunutta. Aamulla laitoin porisemaan ja illalla syötiin.

Ohje on Johannan, blogista eilistä paistoa, kasvishernekeitto ja kuten nimikin jo kertoo se on lihaton versio hernekeitosta. Sen maku ei kuitenkaan eroa mitenkään normi sopasta ja mies pistelikin menemään parikin lautasellista hyvällä ruokahalulla ja vieläpä kehui sitä...Toinen selvä syksyn merkki on sisustusinnostus.

Jos isäntä on oikeen reipas viikonloppuna niin se lupas asentaa meille pari suutarinlamppua tuohon keittiön ikkunaan.
Lamput olen haalinut jostakin kirpparilta joskus aikaa sitten ja ennenkuin ne on tuolla katossa, on niille tarvinnut tehdä eränäisiä toimenpiteitä. Lamppujen johtoja pitää vähän reerata pidemmiksi ja muutenkin vähän nykyaikaistaa niitä johtoja:)
Onni on märkä metsälenkin jäljiltä. Nyt se raasu yrittää kuivattaa itseään nuoleksimalla, lurps.

Mulla on vaikka mitä mielenkiintosta tekemistä tälle päivälle..

Muutama akvarelli odottaa ja yksi iänkaikkisen vanha sivustavedettävä lastensänky odottaa tuolla autotallissa. Haettiin se eilen ja nyt sormet syyhyää että pääsis sitä työstämään. Vanhojen maalien rapsuttelu on terapeuttista hommaa ;)

Jotenka,  jos en nyt nouse tästä pallista ja tietokoneelta niin jää kaikki hauska ja kiva tekemäti

Heippatirallaa sitte vaan taas ja mukavaa keskiviikkoa teille

Maarit  


4 kommenttia:

 1. Valoja virittelin minäkin juuri....ihanaa, kun illat alkavat hämärtyä..:)

  VastaaPoista
 2. Kerrospukeutumista harrastetaan täälläkin - ja töissä on villasukat jalassa;)
  Valoa, lämpöä ja kuumia keittoja sinne!

  VastaaPoista
 3. Oikein ihanaa keskiviikkoa! :))

  VastaaPoista

Kommentti näytetään hetken kuluttua