maanantai 18. elokuuta 2014

Hämeenlinnan keskiaikamarkkinat

Vitsit mikä tuuri, siis ilmojen suhteen. Viikonlopun keskiaikamarkkinat saatiin kuin saatiinkin viettää kuivassa, lähes helteisissä tunnelmissa.

Onneksi  näin...) Tänään täällä nimittäin sataa kaatamalla valtavan kokoisia vesipisaroita

Markkinat siis oli ja meni ihanan kesäisissä tunnelmissa.

Hämeenlinnan keskiaikaisetmarkkinat on kyllä upea tapahtuma ja katsottavaa on paljon. Lauantaina  oli pikkuapulaisia mukana ja loistavasti viihtyivät vaikka markkinat kestivät aamu kymmenestä ilta yheksään.

Aikuisillehan näin pitkät päivät on aika raskaita kun tulee pitkät ajomatkat ja tavaroiden raijaamiset eestaas vielä siihen kaiken  päälle, se alkaa kyllä tuntua turnauskestävyydessä.
Tämä pitkä lauantai tänävuonna oli kokeilu ja saas nähä jatkuuko ensivuonna

Se oli sitten samalla tämän syksyn toiseksi viimeinen ulkotapahtuma jonka jälkeen siirrytäänkin sisätiloihin. Loppuu siihen sitten se sääkarttojen manailukin kertaheitolla :)
 Ja nämä apulaiset taas söi enemmän ku tienasivat, hih !!. Onneksi ne ei ihan joka tapahtumassa ole mukana .))

Juu, se siis siitä keskiajasta ja sitten palataan taas tähän päivään.

Mulla on niin reipas ja tohuuvainen siippa, että se on tehnyt viikonloppuna taas vaikka mitä täällä kotona. Tehnyt uusia hyllyjä vanhaan komeroon, laittanut mulle liitutaulun keittiön seinään  ja siinä sivussa uudistanut mun työhuonettakin pikkasen..:)

Ottanut siis yhden jättimäisen, tumman työn tuolta takaseinästä pois ja maalannut sen jälkeen  koko seinän sillä samalla savenharmaalla maalilla jota on kaikki huoneen seinät ennestäänkin. Nyt on huoneessa niin  ihanan valoisaa, että taidankin pyhittää tämän maanantain jollekkin vaalealle maalaukselle, hmmm


Jos kuitenkin lähtis vaikka viikkokauppaan ennen sitä  ni ei tarvii sitten keskeyttää töitä jos oikeen vauhtiin pääsee. Heh, kuulostaapa reippaalta ja kuitenkin voipi olla etten saa edes työvehkeitä raijattua tuonne huoneeseen ;D

No,...kattellaan

Ihanaa ja oikeen syksyntuoksuista maanantaita sinne kaikille

Maarit

17 kommenttia:

 1. Enemmän katseltavaa, vähän erilaiset turnajaiset ja Barbarian horse show puuttui kokonaan, mutta viihdyin jälleen kerran minäkin keskiaikamarkkinoilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon oli kaikenlaista ohjelmaa. Ite en juuri niitä nähnyt mutta lapset kyllä kävivät katselemassa kaikki turnajaiset sun muut,,;)
   Jotkin kauppiaat olivat jopa sitä mieltä, että on liikaa kaikkea ja sitten heitä siellä " vanhalla " puolella pidetään rekvisiittana, eikä kauppa käy .)Mene ja tiedä ?
   Upea tapahtuma ja ilma

   Poista
 2. Löysimpäs kivan blogin täältä sattumalta ja jäänkin seurailemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla ja sydämmellisesti tervetuloa :)

   Poista
 3. Nyt tuli oikein harmituksen paikka näitä postauksen kuvia katsellessa. Harmittaa vielä enemmän, kun en päässyt sinne markkinoille. Noh.. ehkäpä sitten ensivuonna! :(

  Ihania tuotteita ollut myynnissä kojussasi ja noi kortit. Niitä olisin ostanut muutamat varastoon. "Ihania". Varmasti jäi mukava muisto näistä markkinoista ja sääkin vielä pysyi hyvänä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kyllä käydä tuolla jos vaan asuu lähietäisyydellä. Mahtava tapahtuma ja minäkin sitten taas seison siellä kortteineni ;D

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kasseja on vielä muutama jäljellä mutta lisää ei ole enää ehkä tulossa .:)

   Poista
 5. Hei!

  Kysyisin nopeasti, mikä on tuo "kitin" värisen seinän värikoodi tai maalimerkki? Haluaisin samanvärisen seinän olohuoneeseeni.Kiitos! Ihana blogi ja uskomattoman taitava nainen olet!
  T. Marika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia ;D
   Maalin väri ja koodi on : savikivi v 486. Väri on hyvä, ei taita lainkaan siniseen

   Poista
 6. Hei!

  Kiireessä kysy, mikä on tuo ihana kitin värinen seinäväri nimeltään ja merkiltään? Haluaisin juuri tuollaisen. Ihana blogi ja olet uskomattoman taitava nainen ! Kiitos!

  VastaaPoista
 7. Ihania kuvia viikonlopuntapahtumasta :)

  VastaaPoista
 8. Kivat markkinat näyttävät olevan, jos olisi tiennyt, olisi voinut vaikka käväistä loman lopuksi! Sun pitää mainostaa että nyt tämmöset tulossa. Noissa sun korteissa on niin kaunis tuo värimaailma<3
  Vaan kaunis se on sun työhuoneessakin. Täällä yksi huone odottaa maalausta harmaalla myös, sävy vaan pitäisi päättää. Tuo työhuoneesi sävy näyttää kivan valoisalta, muistatko mikä se mahtaa olla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, Kyllähän mä muutamaan otteeseen mainostinkin täällä, mutten näköjään tarpeeksi isosti :) Asia korjataan seuraavassa jaksossa joka on kauhajoen ruokamessut :))
   Sävy on loistava valinta. Savikivi v 486

   Poista
 9. Nämä sun työt on kyllä niin upeita. Sä olet kyllä NIIN taiteilija ;)

  VastaaPoista

Kommentti näytetään hetken kuluttua