keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Inspiraation vallassa

Yksi vielä ja sitten tauko..

Noin ajattelen koko päivän. Ihan älytön inspiraatio näiden kuvien suhteen on ottanut musta vallan ja sitä on lähes mahdoton vastustaa :)

Aamulla puen päälle mitä ensimmäiseksi osuu käteen ja se ei todellakaan ole mitään nättiä, heh

Ulkoilutan Onnin samoissa vermeissä + Kumisaappaat,  ruma vanha talvitakki, talvipipo ja sitte koko komeuden kruunaa järkyttävä, paksu, ruma sellainen oikeen " kesäinen " kaulahuivi

Kylähullun maine kasvaa * huoh ja nauru perään ;D *

Eikös se kuitenkin jotensakkiin  niin mene että,  kyllä herra hulluistaan huolen pitää , ha ha

Tänään ( niinkuin jokaisena muunakin aamuna, äitienpäivä mukaan lukien ) olen jo aamusta päättänyt harjata edes hiukseni ja etsiä ihan oikeat vaatteet päälleni ainaisten yöpuvunhousujen sijaan.

Saas nähdä miten onnistuu ?, kun pitäisi maalata vielä yksi ja sitten vielä yksi ja, ja , ja

Tänään ehkä laitan jopa ruokaa pitkästä aikaa oikeen kunnolla, he, tuo kuulosti jopa omaan korvaan täydeltä utopialta joten unohdetaan se :)) ja mennään helpolla savukala, soppa linjalla, edelleen...

No, kaikki hommat jää kuitenkin tekemäti jollen nyt repäise, nouse tästä tuolista ja suunnista työhuoneen sijaan ulos,  pitkälle lenkille Onnin kanssa.

Onni raukkakin on joutunut tyytymään vaan näihin kotinurkkiin, eikä ole päässyt koko viikkona nuuhkimaan metsän monia tuoksuja, hyi minä..

Yksi maalaus vielä ja sitten.....

Näinhän se homma etenee, hehee !!


Munat lisätty tänne Onni haluaisi lähteä katselemaan näitä :)Koko huusholli on vielä äitienpäivän jäljiltä,  mitään en ole kerennyt siivota enkä korjata pois.

Äitienpäiväkukat on vieläkin aivan ihanat ja freesit. Ne taitaa tykätä kun saavat olla noiden maalausten tukena

Olen ennenkin sanonut kukista että, rakkaudella annettu kestää, hih ! No, jospa vaikka ekaksi ottais tuon liinan tuosta pöydältä, sitte menis metsään ja sitte vaikka kauppaan...

Suunitelma se on pienikin suunitelma, eikö ?

Ihanan aurinkoista torstaita teille kaikille. On niiiin kiva kun käytte täällä

Maarit

8 kommenttia:

 1. Hih... täällä luen hymyillen, kylpytakki päällä :) Jo jonkin aikaa on pitänyt mennä suihkuun... no onneksi mulla on sovittu tapaaminen puolelta päivin, jos siis siks sais vaatteet päälle :D
  Oikein ihanaa päivää!

  VastaaPoista
 2. Onneksi joku muukin " haahuilee " ;D Ihana sinä :)
  Mulla kun ei ole tällähetkellä mitään talon ulkopuolista elämää, niin arvata saattaa miltä sitä voi näyttää....voi mies raukkaa ;D

  VastaaPoista
 3. Se on niin, että kun työmania iskee, ei siihen auta muuta sekoitella. Murehtia jostain vaatteista tai hiuksista. Saatikka ruuasta. Kaikki aikanaan. Ja torkut väliin;)

  VastaaPoista
 4. Anna vaan inspiraation viedä, saamme täällä ruudun tälläpuolellakin nauttia tuotoksista :)

  VastaaPoista
 5. Täällä on kiva käydä ihailemassa todella ihastuttavia maalauksiasi:)

  VastaaPoista
 6. Tuollaisesta inspiraatiosta pitää ottaa kaikki ilo irti.
  Mutta kylläpä kuulostaa sinun koiranulkoilutusvaatteet samanlaisilta kuin minun. En ikinä katso aamulla edes peiliin ja voi olla, että on ihan hyvä olla tyystin tietämätön, miten hullulta sitä näyttääkään. Samapa tuo, eipä ole kylmä! :)

  VastaaPoista
 7. Hih! Sun koiranulkoilutusasu kuulost samanlaiselta ku mun. En ikinä katso aamulla ees peiliin, saattaisin pelästyä.
  Kun on tuollainen inspiraatio, pitää siitä ottaa kaikki irti! :)

  VastaaPoista
 8. Moikka moi! Ihana putiikki ja tämä tilaa heti tuollaisen kirjaintaulun kun niitä on saatavilla. Minulla on sinulle pieni haaste blogissani, ota haaste vastaan jos siltä tuntuu.
  Mukavaa viikonloppua!!!

  VastaaPoista

Kommentti näytetään hetken kuluttua