perjantai 18. huhtikuuta 2014

Mitäs sitä sitte tekis

Kylläpä näyttää ilma harmaalle.

Minä pöljä kun olin kuvitellut, että koko pääsiäisen on vaan kaunista ja ihanaa

Siinä aurinkohuumassa sitten tulin lapsillekkin luvanneeksi vaikka minkämoisia seikkailuja pitkospuilla, hö

Pitääkö kaikki seikkailut nyt perua? sillä täällä tulee vettä.

Vitsit,  taitaa tulla tosiaankin pitkäperjantai, tai ainakin märkä seikkailu metsässä jos kuitenkin lähetään .

Pitääpi pitää pikkuinen palaveri josko vaikka autoajelu jonnekkin jännään paikkaan korvaisi vaellusretken

 Jos tänään mielii  järvenrannalle retkelle niin kannattaa laittaa kiviä taskuun heh Alhalla juttua paikallislehdessä pääsiäiskodista, he ! Kivan jutun oli toimittaja, Pia tehnyt


Täällä alkaa pikku palaveri päivän kulusta.

Mukavaa pitkääperjantaita kaikille

Maarit


5 kommenttia:

 1. Hyvää pitkäperjantaita ja aurinkoista pääsiäisenaikaa.

  VastaaPoista
 2. Se aurinko on tullukin tänne meille (Kaakkois-Suomeen)! Ja hei, minä täällä vaan nakuttelen tietokonetta koulutehtävän tiimoilta... saa nähä jääkö ulkoilut ulkoiltua, kun laitoin tavoitteeksi että tuo tehtävä on PAKKO nyt viimein saada tehtyä... huomenna kun on taas työpäivä ja palautuspäivä lähenee ja homma on vielä ollut ihan aloittamatta...

  Sulla on niin suloinen vaate noissa lehtikuvissa!! Ja teillä on muutenkin niin hirmuisen kaunista, ihana katsella noita värejä mitä teillä on! Joka kerta kun katselen sun kotikuvia mietin että maalaisinko minäkin lattiat valkoiseksi... (vai oliko se teillä valkoinen?? vai hyvin hyvin vaalea harmaa??) Ajatukseni kun on ollut harmaista lattioista, mutta toisaalta toi valkoinen olis kyllä niin ihana... avara ja valoisa.

  Mukavaa pääsiäistä ja toivottavasti aurinkokin sieltä vielä pilkistelee!

  VastaaPoista
 3. Minä täällä mökillä meren rannalla tuumin ihan samaa. Ei tuonne kylmään tuuleen tee mieli mennä haravoimaan. Hyh! Ainakin tarvii panna yhtä paljon vaatetta kuin talvella, merituuli on nimittäin jäätävä! Ehkäpä retki metsään, merestä poispäin voisi olla paikallaan.

  Ihanaa pääsiäistä kaiken harmauden keskelle! :)

  VastaaPoista
 4. Vettä tulee täälläkin, mutta ilma on leppeä ja kevättä tulviva. Toivotaan kuitenkin aurinkosäätä pääsiäistä hellimään. Upea, kiehtova artikkeli sinusta! Valoisia hetkiä luoksenne!

  VastaaPoista
 5. Vettä tulee Savossakin. Meillä on leivottu kauralastuja, askarreltu ja katsottu elokuvaa. Nyt on kala savustumassa...huomenna paistaa aurinko :)

  VastaaPoista

Kommentti näytetään hetken kuluttua