keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Sisustustaulu

Nämä pimeät ja auringottomat loskakelit on joka vuosi vaikeemmat kestää ja siksi olikin aamulla ihana kun huomasi yöllä olleen pakkanen ja näin ollen vielä aamulla keli oli lähes kuiva ja päästiin Onnin kanssa metsälenkiltä lähes kuivin jaloin,  tosin ei kuivin paidoin :)

Ihana on myös lisääntynyt valo joka saa päivän tuntumaan hitusen pidemmältä ja siitä päästäänkin asian ytimeen :)

Maalaamiseen.

Siihen tarvitaan valoa ja koska sitä nyt näyttäisi olevan pikkasen enemmän niin tämä tyttöhän on maalaillut oikeen sydämmen kyllyydestä

Suuria ja pieniä töitä on lähtenyt ympäri suomen ja tänään sain valmiiksi taas yhden joka on odottanut jo jonkin aikaa.. hitaasti hyvä tulee

Tämän työn koon määritteli sen tuleva sijoituspaikka. Pariovien päälle, varmaan viisi metriseen tilaan joten taululla pitää olla kokoa jotta se näkyy noinkin korkealta.

Toiveaihe ja väritJoo, se maalauksista.

Nyt lähden hakemaan kaupasta kukkakaalia ja teen siitä " riisiä "
Katoin eilen jonkun kokkiohjelman jossa se kokki teki kukkalaalista riisiä:) jauhoi siis raakana monitoimikoneessa, vai mikä se semmonen vehe on.
No joka tapauksessa niin teki ja vielä kastikkeeksi ihanaa pataatti-curry- jotakin. Harmi etten nähnyt kuin tosi pienen osan siitä, höh.
Pitää siis itse alkaa soveltaa jotakin hyvvää sen " riisin " lisukkeeksi

Joten piteimmittä puheitta kauppaan...

Maarit
 

17 kommenttia:

 1. Voi vitsi Mä oon ihan puhtaasti kade! Todella kade! Niin kauniita. Varsinkin suoraan seinällä olevat teokset! Tulisitko Seinäjoelle taiteilemaan betoniseinään muutaman peuran? Niin ja se vielä suurempi puhtaan ,ja reilun kateuden aiheuttaja on tietenkin se että näin kaunista saat omilla käsilläsi aikaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taiteileminen on minun työtäni ja jos haluat niin tulen toki teille kuvittamaan seiniä :DD

   Poista
 2. Kiitos vielä, että ilmoitit siitä linkistäni. Niitä ei tule itse klikkailtua ja silloin ei edes saa olla kirjautuneena:)
  Aivan ihania tauluja. Suloisesti ruokinta käynnissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oleppa hyvä vaan :) Toivoisin itekkin että joku kertoisi, että tuollainen linkki on sivuillani ja ymmärsin kyllä ettet sitä tarkoituksella ole sinne laittanut ;DD Mulla kanssa tulee niitä roskaposteja joita klikkaamalla näkee sitä itseään edestä ja takaa

   Onneksi sait sen poistettua ;D

   Ihanaa ystävänpäivää

   Poista
 3. Ihan mahtava taulu! Rauhallien ja kaunis tunnelma! Onneksi tulee kevät ja valoa sinullekin maalaamiseen enemmän! Hyvää Ystävänpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, aika hyvin sain vangittua tauluun peuraäidin valppauden sen syöttäessä vasaansa
   Ihana että valo lisääntyy. Sitä odotetaan kuumeisesti .)

   Ihanaa ystävänpäivää myös sinulle

   Poista
 4. Aivan ihana ja kaunis taulu. Katselin muitakin postauksia ja postauksissasi olevia kuvia ja aivan ihania valokuvia joten en tiennyt mihin postaukseen olisin kommentoinut. Pitänee käydä vielä lukasemassa täällä moneen kertaan uudelleen ja uudelleen! :)

  VastaaPoista

Kommentti näytetään hetken kuluttua