maanantai 3. helmikuuta 2014

Nollasta sataan

Aika äkkiä meni pakkanen nollaan, he, nollasta sataan, kuin Alvari :)). Juuri kun sain lumityöt tehtyä niin lumi alkoi sulaa ihan itsekseen.

Mitäpä tästä opimme ? Tee työtä jolla on tarkoitus

Kaamoksen keskellä maalaillaan, leivotaan, ulkoillaan ja podetaan mahakipua


 Loput joulukoristeet saivat lähteä eilen. Harmi, sillä niistä tuli ihanan kodikas valo iltasella. Jotenkin vaan tuntu että ollaan ainoat joilla vielä roikkuu tähtiä ikkunoissa siispä ne joutivat vinttiin odottamaan ensi joulua

Ei enempää eikä vähempää kuin heippatirallaa. Tämä lähtee nyt katteleen alas, että mitäs sitä uskaltais pistää suuhunsa kun maha möyryää, ou

Terkuin, Maarit

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos muru. Jos kuva jää mulle itelle niin Artturi saa sen ;D

   Poista
 2. Pikaista paranemista...vatsataudit ovat yök!
  Kauniita kuvia olet taas ihailtavaksemme laittanut!

  VastaaPoista
 3. Oi kun on kaunista! Mua niin silloin harmitti ottaa paperitähdet ikkunoista joulun jälkeen kun niistä tuli niin kaunis tunnelma valo. Sellaista tunnelmaa en ole oikein saanut aikaiseksi nyt muilla valoilla, höh! Ensi vuonna minäkin pidän ne ikkunassa ainakin vielä tammikuun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos .)
   Minusta kanssa noi paperitähdet jotenki kuulu tuohon ikkunaan ja nyt on kyllä aution näköistä. Ylhällä meillä on vielä tähdet, sellaiset pienemmät ei niin huomiota herättävät ja saavat ollakkin yövalona vielä pitkään.

   Poista

Kommentti näytetään hetken kuluttua