tiistai 25. kesäkuuta 2013

Kipeä Onni

Koko ajan toitotetaan helteestä , meillä ei ainakaan paista ees aurinko tällähetkellä .
Eipä tuo kyllä kauheesti haittaa kun on kuiteskii lämmintä , ja mullahan lomat on lomittu tältä erää . Könötän sisällä huikeiden tellinkien päällä suuren osa päivää , - jos ja kun sinne vihdoinkin pääsisin itseäni toteuttamaan .

Homma on vasta alkutekiöissään ja tosiaan vasta eilenillalla saatiin portaikkoon tellinkit pystyyn .

Aamulla aikaisin piti hommiin lähteä,  mutta sitten vilkaisin Onnin kaulaa,  ja eläinlääkäri keikkahan tästä päivästä tulee. Tämä ikävä operaatio vienee suuren osan päivästä.   Koira on rauhoitettava lääkkeillä  että pääsee edes kurkkaamaan sinne turkin alle .
Voi Onni raasu

Enpä olis uskonut että tämmöinen murhe nyt tulee , niinkin ihanasta asiasta kun uimisesta meressä
Onnin turkki ei päässyt koko juhannuksen aikaan kunnolla kuivumaan  uimisten välissä ja siitä syystä ärtynyt iho on nyt  tulehtunut .

Aikaisempina kesinä ei koskaan ole ollut mitään vastaavaa , enkä  ole muutoinkaan kuullut ikinä että noin paha tulehdus tulee ja leviää muutamassa tunnissa tosi laajalle alueelle. Vaiva on kuitenkin aika yleinen , mitä nettikirjoitteluun on uskomista .
No , nyt vaan pitää toivoa että saadaan Onni kuntoon ja minä pääsen täydellä teholla homiin , aikataulu venyyy...ja seuraava keikka on mutkan takana
                                                         Siinähän ne , päivän tärkeimmät ;D

                                                                    Eläinlääkäri kutsuu

                                                                             Maarit

12 kommenttia:

 1. Pikaista paranemista Onnille ♥

  VastaaPoista
 2. Voi Onnia! Toivottavasti saa pikaisen avun. On kurjaa olla kipeä ja vieläpä helteellä. Sillä on varmasti tosi vaikea olla, kun on kuuma ja iho kipeänä. Halit Onnille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt ainakaan ei satu kun on untenmailla tuolla takaluukussa ilmastoidussa autossa. En jaksa nostaa sitä sieltä yksin pois ;) Poika joutu dietille ja nyt siellä on Onnin vieressä 10 kilon pussi diettiruokaa.
   Niin kivulias on toi hommeli että koko yö meni valituksia kuunnellessa . Järkyttävää kun ei voi auttaa . Sitä vaan ootti että kello tulee senverran että voi soittaa lääkärille :(
   Mutta nyt on huomattavasti paremmin asiat kun aamulla ;D

   Poista
 3. Toivottavasti Onni saadaan pian kuntoon! Terkkuja ja rapsutuksia Onnille:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parempi ja halit välitetään kunhan kuorsaus loppuu ;D

   Poista
 4. Paljon parantavia rapsutuksia tosiaan Onnille! Millaisia ohjeita lääkäriltä sait? Ja varmaan antibioottikuurin laittoi?

  VastaaPoista
 5. Rapsutukset menee perille kunhan tuosta tokenee :) Karvat piti leikata koko alueelta ja antibiottia tuli sekä kipulääkettä sun muita troppeja ;)

  VastaaPoista
 6. Voi Onni poloista♥
  Toivotaan, että lääkkeet alkavat pian tehota ja poika paranee.

  VAi ei teillä ole kuuma... täällä tänään varjossa mittari näytti huimat 30.4 astetta....että kyllä tarkenee. Voin vähän lähetellä tätä lämpöä sinne teillekkin. Tästä kyllä riittää jaettavaksi.
  Mukavaa, että olet nyt oikein virallinen lukijani....:)

  VastaaPoista
 7. Oi pientä Onnia...haleja täältäkin suunnasta♥

  VastaaPoista

Kommentti näytetään hetken kuluttua