torstai 15. marraskuuta 2012

Onko naisella koskaan liikaa vaatteita ?Tämä roikkuu makkarin puolella ;D

Näin suuressa talossa jossa asuu vain kaksi ihmistä  on tilaa pyhittää yksi koko huone pelkille vaatteille .  Lähinnä minun vaatteilleni,   koska miehelleni riittää kaksi kaappia ja minulle loput :)
Aina ei nekään tahdo riittää . Vaatteita roikkuu  " verhoina "  seinillä "  tauluina "  . Voin ostaa vaatteen vaikka tietäisin ettei sitä voi käytännössä koskaan käyttää ,  riittää että se on kaunis henkarilla ,- tauluna :)
Aika harvoin kuitenkaan ostelen vaatteita . Siitä huolimatta niitä on kaikki paikat täynnä . Kummallista
Sikiiääköhän ne itsekseen ??
Ja kuitenkin,   kaikista vaateröykkiöistä huolimatta ei minulla ole koskaan mitään päällepantavaa ,  ja - tai käytän aina niitä samoja vaatteita .
Vaatehöpinöitä kerrakseen.

                                                   Tässä alhalla päivänasua tänään ;D ;D        Kuvakin on vähän tärähtänyt . Mulla on kamera huollossa ja tällä vanhalla tulee vähän mitä sattuu ;D

                                  No mutta,  nyt on lähdettävä hommeleihin , mukavaa perjantaita

                                                                 Terveisin  Maarit

9 kommenttia:

 1. Mulla on vähän sama juttu. Itä-Suomessa komerot pullistelevat vaatteitani ja vähän sama juttu täällä Hesassakin. Kotona olen kuitenkin lähes aina yöpaita päällä ja ihmisten ilmoilla samat vermeet joka päivä.

  VastaaPoista
 2. Näinhän se on komerot täynnä vaatteita,kun jonnekin lähtee tuntuu ettei ole mitä laiittais päälle.kotona sitten pitelee niitä samoija kuteita päivästä toiseen.Kaunis tuo leninki mikä roikkuu sulla tuossa.Mukavaa loppuviikkoa:)

  VastaaPoista
 3. Voi hurja!!!olet sinä ihan sekasin..ihanan paljon kyllä vaatteita..oikea taivas. ja tämä hiekan värinen kukka ihanuus on kyllä todellinen aarre.

  VastaaPoista
 4. Kyllä ne sikiää itsekseen. Mäkin odotan jo aikaa, että saan pyhittää kokonaisen huoneen vaatteilleni =D

  VastaaPoista
 5. Ihanaa, sulla on pukeutumishuonekin! Naisella ei ole mielestäni koskaan liikaa vaatteita, kenkiä tai laukkuja. Jonnekin, kun on menoa, ei ole koskaan mitään päälle pantavaa. Mulla ei vaatteita niin kauheasti ole, mutta laukkuja ja kenkiä sekä takkeja tuppaa kaapeista pullistelemaan :) Megeet saappaat!

  VastaaPoista
 6. Voi kun ne sikiäisikin :D
  Valtavan ihanaa, kun on tuollainen (sananmukaisesti) vaatehuone, ei mikään koppero - tuollaisen pitäisi olla jokanaisen etuoikeus :)

  VastaaPoista
 7. Asiaa!!! Minulla samanmoinen "ongelma", kaapit pursuavat ja mitään ei ole päälle pantavaa ;D

  VastaaPoista
 8. Tuollaisen "vaatehuoneen" minäkin haluaisin :)

  VastaaPoista
 9. Vaatteita ei ole koskaan liikaa, eikä kenkiä. Mieheni on varmaan asiasta erimieltä..:) Ihana pukeutumishuone!

  VastaaPoista

Kommentti näytetään hetken kuluttua