keskiviikko 29. elokuuta 2012

Periytyykö sisustus-tyyli äidiltä tyttärelle ??

Pohdittin tässä vanhimman tyttäreni Taijan kanssa ( joka on uunituore sisustusalan opiskelia ) sisustus juttuja . Lähinnä sitä , että periytyykö sisustus- tyyli äidiltä tyttärelle , tai että sisustaako ihminen ylipäätään niinkuin haluaisi vai niinkuin trendit ohjaa ??
Minä esim. itse olen kausi sisustaja . Välillä haluaisin oikein romanttista , pitsejä ja muita hörhelöitä ympärilleni . Hetkenpäästä en missään tapauksessa halua nähdäkkään pitsejä :) Välillä haluan paljon värejä ympärilleni ja sitten taas en mitään väriä . Mikä on se kultainen keskitie ? Ehkä se on tämä väritön   kummallisten esineiden iloinen sekamelska . Koska siihen kuitenkin aina palaan....  
 Tavaroilla ei ole pysyvää " sijoituspaikkaa " ne on siinä mihin ne on kerran laskettu, sen enempää miettimättä sopiiko joku jonnekkin vaiko ei :)

Tässä on näkymä tv-huoneen ovelta ( jossa on matkamuistojen ilonen sekamelska sisustus )
Aika väritöntä ,eikö ?  Ihmekkös sielu halajaa punaista väriä, kun nyt tätä katsoo linssin läpi.
 Linssin läpi kaikki näyttää vieläkin värittömmämältä , ou nou , äkkiä pitää hakea edes kukkia pöydälle ;DTuo iso taulu on kesken :) ollut vasta puolivuotta . Siitä puuttuu tuolta yläosasta kaikki kipsi relieffit ja väri pinnasta muutenkin ........Hiljaa hyvä tulee . Sen lisäksi se on niin suuri ettei sitä voi keskeneräisenä säilyttää muualla kuin seinällä ja tunnetustihan silmä tottuu.......;D Se esittää varjokuvaa/-vastakkain asettelua :))


                                                                       """""""""""""""
     
 Sitten Taijan koti alhalla , jossa joka esineellä on harkittu paikkansa ;) Joita pojat kyllä aina välillä retuseeraa :)

Tämä kuva on eskarilaisen huoneesta ,johon maalasin vaasa-laivan hänen toiveestaan                                   Mutta nyt pohdinnat sikseen ja muihin hommeleihin , heippa

                                                                    Terveisin  Maarit

9 kommenttia:

 1. Kuules ny, näyttää se siirtyvän tuo silmä sinne seuraavaan polveen :)
  Mites, pysyykö pensseli kädessä jälkikasvulla yhtä komeesti kun äidykällä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heissulivei ;)
   Pensseli ei pysy kenenkään näiden " omien " kädessä, vaan on siirtynyt niistä alenevaan polveen . Siellä on ainakin kaksi jotka on kuin mumminsa :) Liekkö hyvä vai huono asia ? hahaa

   Poista
  2. Loistavaa! Maailmaan mahtuu kyllä lisää noin upeita taiteilijoita !

   Poista
 2. Ihan sama maku äidillä ja tyttärellä. Ihania koteja, ihan just minun makuuni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Olen kuvitellut meidän kahden olevan sisustajina kuin yö ja päivä ;)
   Mutta toisten silmin olemmekin näköjään kuin kaksi marjaa.....(.sori Taija ;D)

   Poista
 3. Kyllähän tuo värimaailma aika sama on vaikka muuten eroja löytyy. Tosi hieno tuo laiva. Olen aina ollut heikkona tuollaisiin mustiin kaksiulotteisiin kuviin. Niissä on jotain tosi vetoavaa ja tehokasta.

  VastaaPoista
 4. Tuon laivan tilalla oli ennen koko seinän peittävä " linnan portaikko ". Niin ne sadut muuttuu ja piti tehdä uusi, isojen poikien kuva vanhan tilalle. Pikkaisen kyllä kirpaisi vedellä valkoista maalia vanhan kuvan päälle jota maalasin siellä monta iltaa, kun ei talossa ollut vielä edes lämmitystä ;D Mutta pääasia että huoneen herra on nyt tyytyväinen :)))

  VastaaPoista
 5. Todella kauniit ja valoisat kodit! Äidillä ja tyttärellä!

  VastaaPoista

Kommentti näytetään hetken kuluttua