sunnuntai 19. elokuuta 2012

Luonnon omat flunssa lääkkeet

Tämä flunssa ei vaan tunnu hellittävän , välillä on jo parempi ja sitten taas tulee takapakkia. Yöt menee yskiessä , eikä saa kunnolla nukuttua . Olo on nuutunut lähes koko ajan.
Valkosipuli-inkivääri-hunajatee ( Raastettua inkivääriä teelusikallinen, saman verran valkosipulia ja lusikallinen hunajaa - sekoitetaan kuumaan veteen - annetaan maustua hetki ja juoma on valmis nautittavaksi :) on hyväksi todettu tukkoisen olon parantaja .

Viinimarjat on kiehumassa mehuksi ja lisää valkosipulia hamstrattu. Ehkä se näillä eväillä taittuu , tämäkin lentsu ;D

Siellä ne nyt  on lasten poimimat marjat iloisesti sekaisin. Mulla ei ole mehumaijaa joten keitän marjat vaan kattilassa , survon- ja siivilöin ne.                                                               Ihanaa alkanutta viikkoa

                                                                    Terveisin  Maarit

7 kommenttia:

 1. Syysflunssakausiko lie jo alkamassa, kun on paljon kaveripiirissä sairastuneita. Sitkeää tuntuu olevan. Itelläkin oli kurkku pari päivää tosi kipeä ja kylmä puistatteli, että eilen en uskaltanut järveen enää mennä. Tänä aamuna sitkeästi uimaan.
  Jos ei noilla luonnonlääkkeillä lähe, niin sitten ei millään. Toivotan paranemisia :) Ihana kuva muuten valkosipuleista.

  VastaaPoista
 2. JÄRVEEN ?????,,,hrrrrr...Kylmää, en ole ollut kertaakaan uimassa ,järvessä tai meressä täällä kotisuomessa . Tänäkesänä jäi siis talviturkki heittämättä ;D.
  Mutta tuon " arktisen harrastuksesi " vuoksi et ehkä tulekkaan kipeäksi, hyvä , hyvä sillä tämä flunssa tuntuu olevan kyllä tooooosi sitkeää sorttia. Periksi ei kuitenkaan anneta :))Troppia vaan enemmän , niin kyllä se siitä.

  Ihanaa tiistaita , on vissiinkin kesän viimeinen " kesäpäivä " tänään ,jos sääpalvelua uskoo .) joten ei muuta kun metsään kun on tuo olokin -taas- pikkaisen parempi

  VastaaPoista
 3. Voi ei. Eikö flunssasi ole vielä poissa. Sitkeää laatua. Toivottavasti taikajuomasi tepsii :)

  Pikaista parenemista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taikajuoma on kyllä ällön makuista mutta tepsii ;D
   Ja tuoksukin on sellainen ettei ketään tule lähelle , hyvä niin -ettei tartu tämä :)))

   Poista
 4. Toivottavasti tropit pian puree ja pääset mokomasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kauan on tämä kestänyt ,tänään päätin että se lähtee huomenna...
   Toivottavasti mielellä on suuri vaikutus muuhun kroppaan , hih

   Poista
 5. Ihana, omaa mehua :) Talven tullen sen äärellä on aina juhla hetki. Kesän flunssat näyttää olevan sitkeää sorttia, töihin palattuani huomaan sen kiertävän meidät kaikki läpi. Pikaista paranemista sinulle.
  ps. sinulla on ihania kuvia!

  VastaaPoista

Kommentti näytetään hetken kuluttua