tiistai 31. heinäkuuta 2012

Ostoksilla

Tärkeitä hetkiä pienen ihmisen elämässä....Koulureppu , vain kerran menee ekalle luokalle ja vain kerran voi saada ekan koulurepun :)) .

 Tai tässä tapauksessa , ,äidin vastusteluista huolimatta olkalaukun , kun se on niin cool  ja reppu on niin ÖÖÖÖÖ  vanhanaikainen :0.

Milloin nuo kasvoi nuin isoksi ??? vastahan ne synty....
No joka tapauksessa ekan koulurepun/kassin ostohommelit on aina ollut mummin hommia ( mukava homma )

Tänään siis suuntasimme kaupunkiin kassin hakuun ja se löytyikin nopeasti , taisi olla valittu jo kotona ;D

Päivään kuuluu myös ehdottomasti , ,kerroshampparit heseltä ja isot jätskiannokset , päälle hyvät kahvit..hmmm nam, nyt on vatsa taas " ihanasti " pullollaan.Ihanan pulleasta vatsasta puheenollen , pitäis ehkä ahtaa tuota roskaruokaa vähän vähemmän suuhunsa jos mielii käyttää vanhoja vaatteitansa vielä ;D
Alkaa nimittäin olla pikkasen ahdasta housunpuntissa.
Miten se aina kesällä repsahtaa , tuo syöminen. Syö vaikkei ole nälkäkään, KOKOAJAN. Eihän sitä normaalistikkaan koko aikaa jotakin pistä suuhunsa ja sitten ähky huonoa oloaan.
Ja sitten vielä luulis että kesällä ruokakin olis jotenkin " kevyempää ".
Katinkontit , kun ei lomalla tule kahdelle aikuiselle ite tehtyä , niin sitten vaan jotakin moskaa ja se kyllä tuntuu joka solussa.


Ihanat välimeren herkut käyttöön niin eiköhän se siitä taas suttaannu ?

2 kommenttia:

  1. Voi miten hieno laukku.. Ja komea koululainen. Teillä oli varmasti kivaa yhdessä :)

    VastaaPoista
  2. Nämä yhdessä-olo päivät on aina ihania ja parasta näissä lapsenlapsissa on se , ettei niistä enää tarvitse kantaa sitä koko vastuuta . Niiden seurasta voi vaan NAUTTIA täysin rinnoin , Ja omat vanhemmat sitten hoitelee ne arki hommelit.... Just siistii ( lasten kieltä ja vähän mumminkin ;DD )

    VastaaPoista

Kommentti näytetään hetken kuluttua