perjantai 15. kesäkuuta 2012

Patsaita

Kirjoitin joskus aiemmassa postauksessa, että keräilen laivoja ja nukkeja ;D ( tai enhän minä mitään varsinaisesti keräile, ne vaan tarttuu mukaan mikä mistäkin).


No,,. mulla on myös pienoinen patsas kokoelma. Tykkään kovasti isoista ja pienistä patsaista, sisällä ja ulkona.


Tämä raukka putosi lattialle ja meni aivan vinoon

Vitriinin asukkaat

Näistä pienokaisista piti joskus tulla sermin vetokahvat, sermi tuli ja meni nämä vain eivät koskaan kereneet mukaan ;D niinpä nekin jäivät työhuoneeseen pyörimään, ja odottamaan uutta sioitus kohdetta........On päätä ja jalkaa, HaHaa. Petri sano että asutaan " pää-talossa" kun laski kaikki päät. Et silleen.
Mitähän seuraavaksi tajuan keräneeni ??    TORSOJA   ;)))) Niistä sitte toisella kertaa.

Se olis sitte niinku perjantai ja viikonloppu aika lähellä. Me taidetaan tänään pyörähtää tuolla kylillä, siellä kun on oikeen kunnon kesähippalot...

                                                          Mukavaa perjantaita kaikille
                                                                Terveisin Maarit

5 kommenttia:

 1. Oho.. Aika monta patsasta! Minäkin pidän patsaista, mutta noin montaa en omista. Varsinkin puutarhapatsaat ovat upeita. On sinulla työtä sijoittaa kaikki paikoilleen :)

  Niinhan se on, että "keräilijä on onnellinen". Minä kerään mm. Arabian lastenastioita, vanhoja kiiltokuvia, vanhoja satukirjoja, jalallisia lasimaljoja.

  VastaaPoista
 2. Upeita patsaita!!! minun suosikki on päätön enkeli. jotain dramaattista ja dynaamista siipien asennossa :)
  minua harmittaa niin kamalasti kun kerran jätin ostamatta aikuista enkeliä esittävän patsaan, se oli niin jylhä ja seesteinen viktoriaaninen enkeli ja eipä niitä enää ollutkaan sen jälkeen missään...
  sulla on upea patsas katras! patsaita ei voi olla koskaan liikaa!
  täällä toinen patsastelija! :D

  VastaaPoista
 3. Hei Ninni
  Voi jos tietäisit kuinka paljon on mulla vanhoja satukirjoja, pyörtyisit Hahahaa....Mutta niinkuin sanoit - keräiliä on onnellinen ;D

  Akissfromthepast
  Patsaita ei tosiaankaan voi koskaan olla liikaa...Tässäkin vasta esimakua. Toivottavasti löydät vielä joskus sen enkelisi.

  VastaaPoista
 4. :D nauroin kun luin päivityksesi. Kuullostaa niin tutulta... olen käynyt kuvanveistossa kymmenisen vuotta ja patsaita on kertynyt. Joskus tulee miettineeksi mitä vieraat mahtavat tuumia alaston, torso/pää galleriastani :))
  Sinulla on ihana blogi, täällä on kiva piipahtaa! Hyvää viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista
 5. Hei,

  Etsin yhteen mainoskuvaukseen isoa torsoatsasta rekvisiitaksi. Olisinkin kysynyt, osaisitko auttaa mistä voisin löytää sellaisen, vai voisitko jopa vuokraa minulle jotain omistasi, jos sattuisi oikeanlainen löytymään. Meillä kuvaukset jo ensi mmanantaina 3.8. Kiitos jos kerkeät ottamaan yhteyttä :) 0505440277 / juulia.koskikallio@gmail.com /www.chickflicks.fi

  VastaaPoista

Kommentti näytetään hetken kuluttua