maanantai 28. toukokuuta 2012

" Aarteita"

Heissan!

Helteet on sitte kait tältä erää ohi ??  Huusholli on kyllä sen näkönenkin ,että elämää on vietetty pihan puolella, ja sisällä käyty vaan nukkumassa ;D . Nyt pitäis ryhdistäytyä ja ottaa luuttu kauniiseen käteen ja antaa koirankarvoille kyytiä ( meillähän on nyt myös mustia karvoja, kun Alma on täällä viikon ).Se sitten onkin hauska koira ja "virkeä" , ja ilmeisesti sitä mieltä ettei kenenkään muunkaan tarvii nukkua :)).
Alma haukkuu kaikkea mikä liikkuu , myös öisin....ja sillä on mielettömän hyvä kuulo , postipoikakaan ei pääse neljältä yöllä tämän torpan ohi , niin ettei neiti iloisesti sitä meille ilmoita :)

Aloin siis siivota. Mutta niin vaan jäin haaveksimaan, ja ihmettelemään kaiken maailman "aarteita" mitä sitä on nurkkiinsa tullut kerättyä :)
Mulla on mieltymys laivoihin, ja nukkeihin (ja toki PALJON muuhunkin röhnään). mutta näitä kahta on kaapinpääliset pullollaan ja katostakin niitä roikuu.

Niitä on myös maalattuna :O


Niitä roikkuu portaikon katosta :)

Niitä löytyy yläkerran vessasta;D

Nuket taasen asustaa kaappien päällä;)Osa "aarteista" ei enää löydä paikkaansa koko talosta, ja siksi ne on saaneet varasto tuomion ;D


Siellä "lojuu " myös suuria tauluja, joille ei enää löydy paikkaa ;). Mulla on mieltymys  tehdä iiiiisoja tauluja, joita sitten on vaikea mihinkään ripustella. Ja tietenkin tyyli ja väri mieltymykset muuttuu .....Aika usein..  Talvella tauluissa on tummat ja runsaat värit ja sitten taas kesän töissä , hennot värit.
Ota tuostakin sitte selvää.....;;DDKeskeneräisiä, ehkä ikuisesti :D


Siinä pieni osa " turhista" mutta ah niin tärkeistä tavaroista.
Ja nyt ,höpöttelyt sikseen ja luutun varteen.....Kohta on muuta hommaa, kun pikku muru (lapsenlapseni Niilo) saapuu...KIVAA

Terveisin Maarit

2 kommenttia:

 1. Voi mitä ihania "turhuuksia" sinulta löytyy.

  Meiltäkin löytyy muutama purjevene, mutta tuo sinun katosta roikkuva musta paatti on HIENO:)

  Kauniita tauluja maalaat♥

  VastaaPoista
 2. Kiitos ;)
  olen tuon laivan joskus kauan sitten entisöinyt vanhasta risasta ;D
  Se on tosi iso (ei saa koko käsitystä tosta kuvasta).

  VastaaPoista

Kommentti näytetään hetken kuluttua