keskiviikko 28. marraskuuta 2018

Se on melkein joulukuu


Niin mahtavaa kun satoi lumi maahan ! Kunpa se sulaisi vasta keväällä ja koko pitkä talvi olisikin luminen ja valoisa. Valon määrä ainakin tuplaantui tänään, jos verrataan lumettomaan alkutalveen.
Mutta parasta ehkä on kuitenkin se, että kun maa on lumesta valkoinen, koiran tassut on puhtaat kun tullaan metsästä ja vaikka tassut on toki lumiset, niin kuitenkin se kaikki kura ja hiekka jää ulos. Nämä pikkupakkaset on ihania, vaikka tykkään kyllä ihan kunnon pakkasistakin. Talvesta yleensäkin. Jopa lumitöistä.

Päivän ehkä upeimpia hetkiä on kun lähtee koiran kanssa metsään heti aamusta. Auringon nousun aikaan. Niin hiljaista ! Henna latasi mulle puhelimeen sovelluksen jolla voi kuunnella äänikirjoja samalla kun metsässä samoilee. No, kaksi viikkoa yritin kuunnella, mutta se ei ollut mun juttu ja niinpä poistin sen. Onneksi siinä oli just se kahden viikon kokeilujakso. Nautin enemmän luonnon omista äänistä, tai täydellisestä hiljaisuudesta !

Pikkuhiljaa alkaa löytyä joulukoristeita kaappien kätköistä. Aina tähän aikaan vuodesta tuntuu, että kaikki ihanuudet esille, ja kuitenkin kokemuksesta tiedän, että ennen kuin joulukuu on puolessavälissä, olen kantanut lähes kaikki koristeet takaisin vinttiin ja oikeastaan pelkät kynttilät ja hyasintit jäävät sitä varsinaista loppuhuipennusta koristamaan. Ehkä se vaan on niin, ettei se koristeiden määrä, vaan se tunnelma joka kynttilöistä tulee ja tuoksu joka on mun mielestä ainoa oikea joulutuoksu. Hyasintin tuoksu <3
Apua jos olisin niille allerginen.....


 Meillä on leikitty parturileikkejä.

Yhtenä iltana tuskastuin takkuihin joita pipon käyttö aiheuttaa niskahiuksiin. Niinpä mies haki sakset ja leikkasi niistä aikamoisen tukon.  Meillä kaikilla on paksut hiukset ja tytöt onkin ratkaisseet ongelman ajelemalla niskan paljaaksi. Niin rohkea en ite ollut, vaan toivon että tää lyhentäminen helpottais ees pikkasen


 Ihan parasta aamukahviseuraa on pikkulinnut jotka tuossa ikkunan alla hyörii. Laitoin niille ruokaa niin lähelle ikkunaa kuin vaan mahdollista, että voin seurailla esteettä niiden touhuja. Äkkiä ne näemmä  tottuu siihen että liikun ikkunan takana. Ensi alkuun ne pyrähti heti lentoon kun vaan menin lähellekkin ikkunaa, vaan ei enää. Syövät rauhassa vaikka seison kameroineni nenä kiinni ikkunassa.
Niin ihania <3



 Vaaleanpunainen pipo joulumarkkinoilta ja norsutaulu muuttanut rappusilta alakertaan.

Selvä joulun lähestymisen merkki sekin, että vanhat järjestykset alkaa kyllästyttää ja mööbelivalssia tansitaan lähes päivittäin. Kaitpa ne kamat toivottavasti jossakin vaiheessa löytää taas paikkansa  vuodeksi, heh !


















Neljältä on jo hämärää, kuitenkin aika tunnelmallista ennen kuin täydellinen pimeys laskeutuu

 


Sellaisia höpinöitä tähän keskiviikko päivään ja oikeen leppoisaa iltaa kaikille <3


maarit




2 kommenttia:

  1. Teillä on kyllä niin kaunista ja noita sinun maalaamia tauluja jaksan aina ihailla <3
    Hyvältä näyttää vähän lyhyempikin hiustyyli sinulla. Kaunista iltaa ihanuus <3

    VastaaPoista
  2. I every time emailed this webpage post page to all my contacts, for the reason that if like to read it next my friends will too.

    VastaaPoista

Kommentti näytetään hetken kuluttua