Moisen herkun takia tuli muutama kilometri ajeltua, mutta oli se kyllä sen arvoista
Lähdin kauemmaksi kauppaan n. 30km, ja johan löytyi, mutta mutta :))
Kassalla sitten ilokseni huomasin että kukkaro on toisessa kassissa viikonlopun jäljiltä.
Kaikki ostokset oli jo kassan toisella puolen ja minä toisella.
Ei auttanut muu kuin viedä kassi kaupan kylmähuoneeseen ja lähteä hakemaan kukkaroa.
Tulipahan ajeltua, he. Kiersin rantatietä, kattelin kevään tuloa ja nautin auringonpaisteesta
Oikeen hyvä lisuke. Ostan toistekkin tai vielä parempaa jos vaikka yrittäs ite sitä kasvattaa
Loistava lisuke lohimedaljongille ja peruna-fenkolibyreelle
Kuulostaapa hienolle, hi
Oikeesti ihan vaan arkiruokaa, nopeeta ja helppoa
Alla ohje
Poista fenkolista varret ja halkaise se
Ota uloimmat 2 kerrosta talteen. (näistä tulee tarjoiluastia)
Poista ydin ja pilko loput fenkolista
Aseta fenkolikupit, pilkottu fenkoli ja perunat höyrykeittimeen ja kypsennä niitä n. 20 min
Siirrä fenkolikupit syrjään
Lisää oliiviöljyä n. rkl ja 1/2 dl kanaliemi. Survo peruna/fenkoli tehosekottimessa tai sauvalla
Mausta ja aseta fenkolikupille
Helppoa mutta näyttävää :)
Unohdin ostaa perunaa joten tein omani samalla tavalla mutta perunan tilalla yksi iso bataatti
Herkutellen alkoi uusi viikko. Ihana, ihana aurinko kutsuu. Metsää ja maalailuja on suunitelmissa tänään
Ihanaa tiistaipäivää teille
Maarit
Voi mitä herkkuja olet taas valmistanut...:)
VastaaPoistaNamskis, ei muuta kun kokeilemaan :))
Poistanami nami ja nami..ihanan näköistä ruokaa jälleen kerran.
VastaaPoistaKokeile ja yllätyt, nam :))
PoistaHaaste blogissani :)
VastaaPoistaKiitos ruokainspiksestä.
Ei muutakun fenkolin ostoon , nam. :) Käyn kattomassa haasteen. Oon vaan niin surkee niissä
Poista