tiistai 28. elokuuta 2012

Pihlajanmarja kranssi ja kenkä höpinöitä ;)

Kun asennoituu syksyyn ja antaa kesän suosiolla mennä menojaan , niin huomaa ja muistaa että syksyhän on ihan parasta aikaa.
Tänävuonna, tai siis maanantaina syksy alkoikin melkein yhdessä päivässä .
 Onnin kanssa metsälenkillä huomasin, että suuri osa puista on jo vaihtamassa väriä . Miten en muka huomannut sitä viilonloppuna ? Vai alkoiko se tosiaankin maanantaina  ?
Höh .
Keräsin kuitenkin pihlajanmarjoja pussin täyteen ja tulin iloisesti kotiin ..kuivana ..uusi havainto ..tänään ei satanut ..

Hain ojan pohjalta pitkiä pajuja ja kiepautin ne ympyräksi . Sitten laitoin pihlajanoksat marjoineen kiinni rautalangalla ja syksyn ensimmäinen kranssi oli valmis . Tai oikestaan kaksi  :)


Tällä hetkellä mun silmiä hivelee punainen väri . Haluaisin sitä pikku-annoksina joka puolelle huushollia .
  kokemuksesta kuitenkin tiedän, ettei tämä innostus ole kovin pitkäikäistä sorttia :)  Joten antaa vaan punaisen loistaa niin kauan kun silmää miellyttää.


Oveenkin laitoin jo :) Vaan linnuthan nuo marjat tuosta äkkiä levittää pitkin terassia ( se on mukavaa siivottavaa , hih ) No, senkin uhalla olkoot tuossa hetken.


Ja tässä tämän päivän loppusaalis .

 Käväisin Maijulla ja sain sieltä farkut ja kengät .  On se hyvä että nuo tyttäret pysyy kutakuinkin kuosissaan ja aina välillä jopa pikkaisen hoikistuu .  Koska silloin minulle kiikutetaan kaikki " suureksi " jääneet vaatteet .  Minun ei tarvitse näin-ollen  juosta itse vaatekaupoissa,  koska en kuitenkaan sieltä mitään osaisi ostaakkaan.

Helppoa kun heinän teko .

 Minä olen saapas tyttö , joka kuleksii " rönttösissä " kotivermeissä aina ja kaikkialle  , ha ha haaa                    Tässä muuten on ne kukat  nyt , jotka sain perjantaina ....Vieläkin kuin vasta poimitut ;))


                                                      Ihanan sateetonta tiistai- illan jatkoa

                                                                   Terveisin  Maarit

2 kommenttia:

  1. Ihanat kranssit. Heti iski inspiraatio :) Tuli kauhea kiire saada yhtä kiva omaan ulko-oveen.

    Mukavaa tiistai-iltaa!

    VastaaPoista
  2. Se on kyllä ihanan pirtsakka tuolla ovessa , kunnes linnut löytää sen ;D

    VastaaPoista

Kommentti näytetään hetken kuluttua